Hej kochane, dzień za dniem leci strasznie, ja nadal w biegu....nie mogę usiąść jeszcze na tyłku....
JAk tam po upałach...ja uwielbiam, ale nogi wtedy mam do wymiany - spuchnięte, z naczynkami
taki chłodniejszy dzień też jest pewnie potrzebny
Elenka się rozpycha, robi fikołki, ale coraz częściej czuję kopniaczki po żebrach, leży główkowo i chyba już pozycji nie zmieni...
Wczoraj zeżarłam kg truskawek i jeszcze się rozglądam
Wczoraj też zrobiłam małe zakupki dla małej:
kocyki dwa (po 25 zł sztuka) oraz w aptece internetowej (400 zł) na wyprawkę do szpitala.....
NA20talii ja wszystkim mówię, że puchnę, a każdy do mnie, że jak ja puchnę to co oni mają powiedzieć, podobno mam szczupłe łydki...Kochana nie polecam tego olejku, może bardzo uczulić, same silikony i składniki zapachowe...
Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyt Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Extract, Glycine Soja Oil,
Te poniżej składniki to porażka:
Jak nie będzie Cię swędział brzuszek to będę się bardzo cieszyła...
BHT, Bisabolol, Parfum, Alpha-lsomethyl lonone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 26100.
Pycia17 takie ciśnienie to u mmnie standart
Z koncentracją spróbuj magnezu, albo w chwilach olbrzymiej słabości - słabą kawkę
Jolka a ja zapominam o tej muzyce, jakoś wieczorkiem padam i bardziej gadam do brzuszka...Z tymi ciuchami to mam podobnie, to za ciasne, to za wąskie
masakra...
Ananka w takim razie kciuki za kolejny termin
Ewcia gdybym miała domek pewnie bym basen rozłożyła, giry wyciągnęła i tyle by mnie widzieli hihihi, ja też za trzy miechy będę wypatrywać porodu, a może nawet za 2 i pół
Atagaa mnie też ludzie nie widzą w kolejkach
KLaudixxon niestety faceci są czasem straszni
Kaha powodzenia w nauce.....
Gosiamat ja do higieny intymnej używam pharmaceris mama, jest genialny, po białym jeleniu bym się zadrapała na amen bo jest zbyt zasadowy...
Tren ludzie też patzą na mnie jak na dinozaura, że pewnie wpadka, a ja bardzo wyczekiwałam mojego bąbelka....nie cierpię tych spojrzeń.....
Ivon gratuluję dla małego...
Lalki powodzenia na badaniach...ja też się budzę w nocy strasznie, z jakimiś panicznymi lękami...
MAggie do pęcherza polecam żuravit...mam nadzieję, że już nie wróci, po seksiorku możesz aplikować sobie żel provag...