maggie2205
Fan(ka)
Dziewczyny zapomniałam dopytać na usg widziałam jak mała otwiera i zamyka buzię jakby wody łykała to normalne ? Bo z wikiem nie pamietam czy to tak widziałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dżejka w ciąży TSH można mieć maks do 2,5 dlatego moja gin stara się abym miała wynik TSH do 2 maks. U mnie co miesiąc robię morfologię krwi, moczu i TSH. Nawet na normach z wyników badań mam napisane że TSH w ciąży ma być maks do 2,5. Niby w normie się mieścisz, ale ja bym porozmawiała z gin o zwiększeniu dawki leku, mi moja teraz dorzuciła w pt/so/ne euthyrox 75 + 25 dodatkowo. I po 3 tygodniach mam sprawdzić i przyjść na wizytę.
milusia83 najlepsze jeziora jakieś 50-60 km od Torunia [emoji6] w mojej miejscowości i okolicach [emoji6]
Masakra jakaś
Aali_ fajna ta kołyska
Ja tez nie wiem gdzie tu jeziora oprócz Koronowa a z Bydgoszczy jestem
A jeśli ja nigdy nie miałam kłopotów z tarczyca to wystarczy ze będę kontrolować? Teraz robiłam też tę ts3 i 4 czy jakoś tak się to nazywa ale to sama robiłam w lab. Nie mialam na to skierowania od gina