kaha91- u mnie po bananie po 10 minutach jest ssanie w żołądku, więc już ich unikam
maggie2205- moja koleżanka ją znała, straszna tragedia
Aali_- moja kuzynka ma taką kołyskę. Mały ma 5 miesięcy i nadal w niej śpi
pycia17- u mnie też krwawienie z dziąseł, raz mniejsze, raz większe, ale od jakichś 2 tygodni się utrzymuje
Dżejka- narobiłaś mi smaka tą zapiekanką! Daj przepis :-)
pycia17- jakie chamstwo! ludzie to ostatnie świnie
też bym pisała skargę na Twoim miejscu
joasik01- fajne łóżeczko! Nie martw się, moja kuzynka potrafiła w ciąży zjadać kilo krówek jednym ciągiem codziennie, przytyła tylko 12 kg i żadnej cukrzycy nie miała ;-)
A ja byłam dzisiaj na zakupach w Krk. Kupiłam 2 pary butów-dla mamy
i dla siebie wybrałam torebkę, a kuzynka z okazji zbliżających się imienin mi ją kupiła! Ostatnią torebkę kupiłam sobie chyba 4 czy 5 lat temu, a do tej pory mi służy i jest w dobrym stanie, więc jakaś zmiana w końcu mi się należy
Wkurzyłam się na m. Trochę źle się czuję, słabo mi jakoś i brzuch boli, a mały strasznie dzisiaj dokazuje, a ten nie zajmie się nim nawet przez 10 minut, bo on musi łóżko skręcić i koniec kropka
Dziewczyny, czemu niektóre z Was robią tak wcześnie badanie glukozy? Przecież to się robi między 24 a 28 tygodniem, a widzę, że i w 22 niepełnym już niektóre robią. Nie boicie się zafałszowania wyniku? Ja czekam z badaniem do skończonego 25 tygodnia, czyli zrobię gdzieś w okolicach 25+3. Jakie macie dawki zapisane? 50 czy 75g?