reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

engacka to dużo zdrówka dla Ciebie:)

dżejka ale Ci dobrze :D ja dzisiaj sama robiłam obiad a potem poszłam spać :D za to razem zmyliśmy naczynia :D

marzenaw13 mi się pojawił nowy na brzuchu a ogólnie miałam wcześniej kilka na brzuchu bo dośc szybko przybierałam albo traciłam na wadze i się porobiły a teraz w sumie jak mi się chce to się smaruje balsamem i póki co jest 1 :D

reklama
Ja od poczatku ciąży a dziś zaczelam 24tydz przytylam rowno 8,4kg i jak narazie żadnego rozstepu :p ( żebym w zła porę tego nie napisała :D ), a używamy najzwyklejszego balsamu z rossmana z firmy babydream :)

Bo ten Babydream Lotion jest najlepszy. W poprzedniej ciąży przytyłam 25kg i ani jednego rozstępu. Teraz też go używam.

ja też go używam na zmianę z balsamem z ziaji od 4 miesiąca;) ale to tak jak napisałam jak mi sie chcę :D nigdy systematyczna w takich rzeczach nie byłam.
Coraz częściej czuje Jaśka! Doczekałam się rcuhów aż mi się łezka w oku kreci

Tez zero rozstępów ... Ale dzis kręgosłup mnie pobolowa na dole :/ oczywiście schiza ze to źle - za duzo sie w necie naczytałam

anula09 takie bóle się mogą pojawiać albo macica promieniuje albo boli bo juz zaczyna nam być ciężko!:)
nie ma co czytać tych bzdur w internecie bo się tylko człowiek stresuje nie potrzebnie:)

Anula - mnie tak ciągle boli kręgosłup :) na skurcze krzyżowe to nie wygląda bo boli mnie ciągle więc nawet się nad tym nie zastanawiam :-)
dzejka - brzmi smakowicie...mniam
engacka - życzę dużo zdrówka

ja w pierwszej ciąży nie miałam rozstępów i teraz jeszcze nie i mam nadzieje, że tak zostanie.

Skoro mowa o bólach... to czasem mam takie jakby prądy w kregoslupie na wysokości krzyża.Lekarze rozkładają Deca a jak powiem ze mam krzywą miednicy to ze to jest na pewno od tego... No ale do rzeczy od 2 dni bolą mnie boki tę górne kości biodrowe nawet nie kości a cale boki raz silniej raz słabiej ale prawie całe dnie. Myślicie ze to też macica ciagnie? Może hormony w ogóle czasem boli i cmi dookoła i brzuch i plecy i boki. Ż reszta w tej ciąży ciągle mnie coś boli.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry