No i będzie dziewczynka na pewno :-) Jestem mega szczęśliwa :-) Będę mieć wymarzoną parkę :-) Z dobrych wiadomości jeszcze to, że łożysko do blizny po cc raczej nie jest przyrośnięte tylko jest na przedniej ścianie i tak się może wydawać.
Waga jestem tak do 1 kg na plusie, zależy którego dnia ;-)
Moja córa też w okolicach pępka kopie, ale ze względu na to łożysko na przedniej ścianie czuję te ruchy tak dziwnie w środku ;-)
Wyprawka- muszę dokupić jedynie trochę różowych ciuszków
Resztę mam po synku :-)
ananka mój starszy synio tak reagował na rękę taty na brzuchu ;-)
krzywa cukrowe- byłam dzisiaj na chrzcinach a jutro miałam na to jechać ale chyba odpuszczę po tej wyżerce ;-) Ile razy wam pobierali krew? Po godzinie i po 2 czy aby po 2 ?
Jak byłam z synem w ciąży, 3 sąsiadki urodziły chłopców, a teraz 2 kolejne dziewczynki także jakoś tak się to równoważy...
U mnie dzidzia niby po owulacji robiona a będzie dziewczynka ;-) Cykl monitorowany był ;-) Więc niby większe szanse chłopca...
otoKika podziwiam za tą naukę ;-) Ja mam jakiś cofnięty umysł w tej ciąży...
Szyjkę ja mam ponoć bardzo długą ale żaden lekarz mi nie powiedział le ma cm....
kikifish dobrze, że szwagierka jest leczona, ne ma co się zadręczać na zapas...
Lekarze- ja chodzę na nfz do jednej- nie za fajna ale wiem, że w razie co załatwię cc, do drugiego prywatnie, bardzo fajny lekarz, doświadczony no i on zdiagnozował pcos i odpowiednie leczenie zastosował ale ostatnio wysłał mnie do kolegi bo mu się usg zepsuło i nie mógł sprawdzić przepływów- normalnie zajebisty lekarz
A jaki przystojny
Mój maluszek ma prawie 500 g i prawie 2 cm stopy ponoć ;-)
Jeśli chodzi o chorowanie to ja już od 3 tyg mam zatkany nos... Strasznie mnie to wkurza, a przez wydzielinę chyba, czasami boli mnie gardło... Byłam u dr ale osłuchowo czysto więc chyba alergia jakaś... Chociaż z drugiej strony na pewno też osłabienie organizmu bo ledwo opryszczka mi się zgoiła to robi mi się zajada
Dżejka mnie też ciągle coś boli... Pierwszą ciążę dużo lepiej znosiłam...
Pogoda u nas też lipna... Ciągle wieje...
O co chodzi z tym zamknętym wątkiem bo jestem nie w temacie...