Aali- super, że udało Ci się zmienić lekarza
i gratuluję córci! Czasami, nawet późno, warto zmienić lekarza. Szkoda się denerwować na gorszego całą ciążę
Dżejka- nie martw się, dzidzia ma teraz sporo miejsca i czasami będzie kopać niziutko, czasami wysoko ;-) na pewno wszystko jest ok
kikifish87- myślę, że nie masz się co obwiniać. Powinni być Ci wdzięczni i mam nadzieję, że będą, jak tylko dziewczyna wyzdrowieje. Skoro nie było innego wyjścia, tylko zamknięcie, to widocznie tak miało być, przecież to nie Twój wymysł. Zdrowia dla niej!
atagaa- pamiętam ten ból, jak szukałam sukienki na wesele w ciąży, Jedyny sensowny wybór był w happy mum, reszta to jakaś porażka życiowa
engacka- dużo zdrówka życzę!
Tulka- najgorsze, co można zrobić, to oglądać porody przed własnym pierwszym
ja oglądnęłam raz i później żałowałam. a przecież własnego nie będę w lusterku oglądać, więc nie wiem, jak to tam wtedy wygląda
Marzenaw13- ja mam kilka z poprzedniej ciąży, ale malusie i mało widoczne. Tak jak Atagaa używałam wtedy babydream balsam, teraz stosuję oliwkę i nic nowego jeszcze nie wyszło
Anula09- kręgosłup się wygina teraz, więc będzie nas czasami boleć, a internet to najgorszy doradca, pamiętaj
Dżejka- może to bolą rozszerzające się biodra? Słyszałam, że tak czasami boli, bo biodra idą w bok, żeby przygotować się do porodu
Miałam pisać resztę postu, ale oczywiście już mały z m nie dają mi spokoju, więc się odezwę później