reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Oczywiscie tez od rana w lidlu ;) leze sobie teraz w wygodnych spodniach dresowych i zdobyłam tez legginsy ;)

Mam wrażenie ze mój brzuch rośnie na potegę i tyje :(( choc uważam z jedzeniem bardzo ... Z drugiej strony suszy mnie i pije ok 2,5 litrów wody na dobę wiec moze to płyny i szybko dojdę do równowagi. Od wczoraj ciągną mnie pachwiny jakbym szpagat robiła, zaczyna sie chyba czas intensywnego wzrostu.

reklama
Anank Ewcia ma rację leć do szpitala będziesz spokojna, weź nawet taksówkę....

Gosiamat ja już się nauczyłam, że w lidlu to wyrzucą dwie rzeczy z rana (żeby do sklepów nie kupowali), a po południu dorzucają towar dla normalnych ludzi, więc lepiej nie stać o świcie, a spokojnie przyjść wieczorem, zawsze dostałam to, co chciałam

hej dziewczyny :)
Ja też mam zamiar się wybrać do Lidla dzisiaj ale po południu i pewnie nie będzie już wyboru zobaczymy
Mi się wydaję że na razie brzuch mi nie rośnie w sumie się cieszę bo jeszcze zdąży nam urosnąć brzuchol i będziemy się toczyć :-D
Powiem Wam że ja też mam ostatnio ochotę na słodkie a to czekolada a to lody masakraa a przed ciążą nie lubiłam słodyczy, lody owszem czasem zjadłam ale nie w takiej ilości jak teraz hihihi :-) u mnie na razie 4kg na plusie i boję się co będzie dalej :-D a o piwie to nawet nie wspomne jak mi się chce jeszcze jak teraz już ogródki otworzyli i byliśmy w weekend ze znajomymi i jak patrzyłam jak oni sobie piwko piją a ja tylko soczek....
Mojego szkraba czuję coraz częściej, rano oczywiście wita mamusie później jak zjem obiad no i wieczorem tak po 22 daje czadu do 24 :-) będzie piłkarz jak nic hehehe ;-)
ewka84- u mnie jest to samo jak ja nie umyje stołu czy umywalki w łazience to M tego nie zrobi trzeba palcem pokazać no i oczywiście poczekac trochę, ostatnio czekałam prawie dwa tygodnie żeby mi prysznic umył a on się jeszcze dziwi że się wkurzam na niego...

gosiunia ja już nie liczę i nie czekam, po 10 latach nie ma już na co:-)

mój synuś też ma największą aktywność po 22 no i rano razem ze mną się budzi...

To przybijcie piątaczka, moje dziecię też po 22:):) brzusio odskakuje nawet na 4 cm jak mała nogi prostuje....a pęcherz mi wtedy odpada...Gosiunia na Twoim etapie 4kg na plusie to w sumie nic....:D

Milusia83- ty masz 3,5 na plusie wiec jeszcze mniej :)
Powiem Wam dziewczyny ze juz sie tak doczekać nie moge juz bym chciala przytulic tego mojego szkraba wycalowac :) a tu jeszcze tyle czasu

Gosiunia zleci szybciutko, a takie brykanie w brzuchu już sie nie powtórzy, ja sie tam delektuję ciazą na razie, póki nie jest za ciężko, za miesiac lub 2 pewnie też zacznie mi sie dłużyć:-)

zgadzam się, bardzo fajne te ciuszki, sama kupiłam leginsy ciążowe i stanik do karmienia. Dla malutkiej kupiłam spodenki miętowe i różowe :-)

Dziewczyny wybyły z rana do Lidla bo dziś moda dla ciężarnych. :D Ja już wróciłam i powiem, że fajne te topy - kupiłam 2 :)

reklama
Pycia kusisz:D chyba sama skoczę do LYDLA

A ja Wam powiem, że cholera jeszcze nie czuję tego czegoś, tych motylków, fascynacji ciążą, kurde jeszcze mnie to nie ogarnęło, w poprzednich ciażach na bardzo wczesnym etapie miałam motylki w brzuchu, fazę na głaskanie, a teraz mam więcej obaw aniżeli takiej ekscytacji....To trochę chore, ale nie wiem czemu tak mam....i w sumie ja nie jestem z tych, które już by chciały utulić bobaska....Ja potrzebuję jeszcze dojrzeć do tej sytuacji, nacieszyć się nią, nachełpić, zapamiętać....................dopiero wtedy będę gotowa........

Do góry