reklama
atagaa
Zaangażowana w BB
Moj synek tez rano i wieczorem daje czadu w dzień po jedzeniu ;p noce od jakiegoś czasu tez mam ciężkie ... Żeby zasnąć muszę się nieźle nameczyc ... ja co prawda zawsze byłam bardzo szczupla, teraz zaczelam 23tydzien i dobijam prawie do +10kg na plusie .. To moja pierwsza ciaza .. Na szczęście idzie mi tylko w brzuszek wiec pocieszam się ze po porodzie szybko zgubie wagę a to jest w końcu kochany ciezar
hej.
ja do lidla nie chodze jak rzucają nowy towar. Takie bydlo czasami tam jest ze nie patrzą czy ty w ciązy, czy nie.. wazne zeby jak najwiecej sobie zgarnąc.Na ciuchach dziś bylam za to chrzesnice troszke obkupilam i dla bobasa kurteczke jesienną i na cieplą zime do auta. za calutkie 3 zł. lubie takie zakupy
kaha moze wez sobie wypij siemie lzniane. ponoc poprawia moznosc zalatwiania sie. albo od razu czopek glicerynowy.
jutro jade do tesciow. I wozek odbieram jak nie zapomne
ja do lidla nie chodze jak rzucają nowy towar. Takie bydlo czasami tam jest ze nie patrzą czy ty w ciązy, czy nie.. wazne zeby jak najwiecej sobie zgarnąc.Na ciuchach dziś bylam za to chrzesnice troszke obkupilam i dla bobasa kurteczke jesienną i na cieplą zime do auta. za calutkie 3 zł. lubie takie zakupy
kaha moze wez sobie wypij siemie lzniane. ponoc poprawia moznosc zalatwiania sie. albo od razu czopek glicerynowy.
jutro jade do tesciow. I wozek odbieram jak nie zapomne
5 godzin na SORze z czego 3 pod kroplówą. Tak tragicznie się czułam, że zadzwoniłam po P do pracy żeby ze mną pojechał. I pojechał. Wybiegł z pracy nic nie mówiąc a potem wszyscy wydzwaniali co się dzieje i gdzie jest.
Z małym wszystko w porządku, 400g, wody ok. i dowiedziałam się że mam łożysko na przedniej ścianie. Moja gin mi tego nie powiedziała....
Za to ze mną było gorzej.... Ciśnienie 145/80, puls 134 w spoczynku. Ledwie na nogach stałam... Zrobili mi masę badań i.... nic nie znaleźli. Żadnej przyczyny takiego ciśnienia. Tylko bakterie w moczu wykopali i mam antybiotyk. I grzybka gin znalazła. Znowu :/
Z małym wszystko w porządku, 400g, wody ok. i dowiedziałam się że mam łożysko na przedniej ścianie. Moja gin mi tego nie powiedziała....
Za to ze mną było gorzej.... Ciśnienie 145/80, puls 134 w spoczynku. Ledwie na nogach stałam... Zrobili mi masę badań i.... nic nie znaleźli. Żadnej przyczyny takiego ciśnienia. Tylko bakterie w moczu wykopali i mam antybiotyk. I grzybka gin znalazła. Znowu :/
M
Mka10
Gość
ananka dobrze, ze podjechałaś, przynajmniej wiesz, ze z dzidzią wszystko oki, najważniejsze, ze białka w moczu nie masz, bakterie sie wyleczą, grzybek też, ale ten ciśnieniomierz to sobie na gwałt organizuj, bo jakby takie miało się utrzymywać to już gin Cię będzie obserwował dokładnie
tren a ja myślałam, ze się z rana nie odzywałaś bo koczowałaś pod lidlem;-)też na takie dzicze już nie daje radę, zostają mi tylko wyprzedaże na ciuchach:-)
paulus dobrze, ze taty słucha, mój ani trochę, a już małza napuszczałam, zeby z nim pogadał jak mężczyzna z mężczyzną:-)
miluś jeszcze masz sporo czasu, zdążysz wpaść w ciążowy zachwyt:-)
tren a ja myślałam, ze się z rana nie odzywałaś bo koczowałaś pod lidlem;-)też na takie dzicze już nie daje radę, zostają mi tylko wyprzedaże na ciuchach:-)
paulus dobrze, ze taty słucha, mój ani trochę, a już małza napuszczałam, zeby z nim pogadał jak mężczyzna z mężczyzną:-)
miluś jeszcze masz sporo czasu, zdążysz wpaść w ciążowy zachwyt:-)
Dziewczyny Wy tak się przygotowujecie a ja nic zupełnie nie mam. Nawet jeszcze o tym nie myślę w końcu wydaje mi się że jeszcze mam czas. Zacznę wszystko kompletowac na początku lipca narazie musimy swoje życie uporządkować i kwestę mieszkania.
Ja od paru dni zauważyłam twardnienie macicy nie wiem czy to normalne ale byłam w czwartek na usg i wszystko było w porządku. Brzuch nie boli tylko czuje że czasami w ciągu dnia twardnieje brzuch ale na trzy sekundy i puszcza. Też tak macie?
Ja od paru dni zauważyłam twardnienie macicy nie wiem czy to normalne ale byłam w czwartek na usg i wszystko było w porządku. Brzuch nie boli tylko czuje że czasami w ciągu dnia twardnieje brzuch ale na trzy sekundy i puszcza. Też tak macie?
na20taliii
Fanka BB :)
Paulus ja też jeszcze nic nie mam. Póki co mieszkanie wykanczamy. Wydatków co nie miara. Od bratowej dostalam wózek bordo Quinny Speedi. Na wiosnę kupie spacerowke. To tylko mam. W czerwcu planuje kupić komode dla Maluszka. I dopiero zacznę odbierać wyprawki z ciuszkami od bratowych a potem sprawdzę czego brakuje i będę kupować. W lipcu planuje zakup łóżeczka. A w sierpniu wszelkiego rodzaju kosmetyki itp... tak to sobie w głowie poukładalam, bo lubię mieć wszystko zaplanowane.
Ja z kompletowaniem to albo teraz.. albo we wrzesniu. Latem niby mozna, ale rzadziej bede w miescie. Rajdy po ciuchlandach bedą.. ale juz nie takie jak do tej pory.duza bede wiec i ciezej bedzie. Dobrze ze chlopaki lubią ze mną na szmatki smigac. Oni w zabawkach przebierają ja w ubraniach. No i sami sobie potrafią ubran szukac. widze ze geny to mają po mnie
reklama
W końcu udało nam się wyszukać wózek idealny do naszych potrzeb, chcieliśmy jasny róż ale stwierdziłam, że lepiej ciemniejszy bo się wybrudzi i zamówimy taki ciemny róż z dodatkami czarnymi w białe groszki, mąż ma tylko dylemat jaki fotelik kupić do samochodu. Pytanie dla mam które już mają dzieci polecacie fotelik montowany na pasy bezpieczeństwa czy na bazę isofix?? ta baza jest strasznie droga