reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

hej

chyba mozg mi wyjdzie oczami. Boziu jak glowa boli. chyba wezme jakis apap, bo bede meczyc sie do wieczora

co do ciągot. z Filipem slinotoku na mysl o piwie dostawalam.I jabłka i ziemniaki smazone.Jak nałogowy alkoholik sie zachowywalam. Z Oskarem mandarynki k,awasne zelki i energetyki. a teraz zupy, najchtniej kwasne ( szczawiową i ogorkową to ja moge codziennie jesc ) i wode gazowaną.A i kawa teraz,no przepyszna. Czasami mam ochote z nawet fusy zesc :)

coś mnie ugryzło w noge. Raczej nie mrowka.Obstawiam jakąś agresywną meszke lub pająka. Spuchla łydka, w miejscu ugryzienia zgrubienie i czerwone. i swedzi cholernie.

reklama
To tylko moja taka artystka ze nie śpi odkąd skończyła 2 lata. W nocy 12 godzin snu i koniec.
Chyba też wypije dzisiaj kawę, myślałam ze robienie obiadu mnie minie i mąż zrobi na grillu a tu lipa. U nas wczoraj była piekana pogoda i szkoda ze wczoraj nie zrobiliśmy grillowego dnia ale za to zrobiłam ciasto z rabarbarem. Jakiś przypływ energii mnie dopadł.
Czy te które są w 2 czy kolejnej ciąży też mają większe brzuchu niż poprzednio? Bo ja już bardzo grubą się czuję i wszyscy widzą ze o wiele większy mam brzuch.

Hej dziewczynki,
Dżejka ja też mam spory brzuszek jak na ten tydzień ciąży. Ale w drugiej szybciej wybija bo jest już rozciągnietę. W pierwszej ciąży do szóstego miesiąca nic nie było prawie widać.
Pauluss gratuluję synusia, ja badanie glukozy będę mieć za połtora tygodnia, jak pomyśle to blee
Jutro w lidlu mają być ciążowe ciuchy więc się muszę wybrać
miłego dnia wszystkim

ja akurat mam wyjątkowo mały, jeszcze śpię na brzuchu tylko kolano do góry lekko podciągam, jakoś tak mi sie na boki rozlewa, tyle, ze ja tez dość duzą przerwe miałam bo 5 lat

ja mam ogromny brzuch jak na ten tydzień ciąży... w pierwszej ciąży miałam malutki bardzo. Wszyscy się pytają kiedy rodzę a mnie doprawdzaja to do szału ..... ostatnio załatwiałam sprawę w urzędzie i Pani mówi, że za 3 tygodnie będą do odbioru dokumenyty po czym patrzy na mnie i mówi: dam pełnomocnictwo dla mężą bo Pani to już chyba nie odbierze :crazy:
Viola- mnie też czeka w tym tygodniu picie glukozy
Dżejka - my wczoraj mieliśmy grilla :) i dobrze, bo dziś od rana leje
Tren współczuje bólu głowy

Milego dnia :)

pauluss pewnie powoli sobie idźcie na swoje, zawsze to inaczej niż z kimś :))

ewka84 no chcę sobie pożyczyć od kogoś bezprzewodowego żeby być z Wami w kontakcie bo jeszcze nie zainstalowałam apki na tel :D

tren może posmaruj to czymś. i weź apap lepiej odrazu bo jak zacznie bardziej boleć to już nic nie pomoże i zimny okład na czoło :)

kołtunek ale cię pani z urzędu podsumowała.. a tak na prawdę jeszcze całe lato przed nami! :(
a jak się czujesz? zazdroszczę grila!

co z tym prywatnym wątkiem ? ktoś to ogarnia?

Kaha- poszła lista nicków, czekamy na założenie :-p
Ja dopiero we wtorek dostanę skierowanie na glukozę i będę ją pić przed kolejną wizytę, czyli za jakieś 3 tygodnie. U nas wczoraj padało, dzisiaj pada....masakra jakaś :-( Co do brzucha, to u mnie odwrotnie :-D w pierwszej ciąży już było widać na tym etapie, tyłek wtedy rozsadziło i cyce, a teraz tylko mały brzuszek i jak ktoś niepoinformowany, to nie wie, że spodziewam się dzidziusia. No i z pierwszym miałam już +8 kg, a teraz tylko +4. Staram się dużo pić, bo ostatnio opuchłam trochę, między wagą rano, a wieczorem było nawet 3 kg różnicy. Na szczęście obrączkę udało mi się wcześniej ściągnąć, bo chyba bym z bólu padła.

Kaha- poszła lista nicków, czekamy na założenie :-p

super, właśnie przy jednym z ostatnich tematów ze 3 razy kasowałam co miałam napisać, bo raczej ten wątek niewłaściwy:-)

Kołtunek w sumie u Ciebie to już sie chyba 6 mc zaczyna... nie przejmuj się, najważniejsze, ze jesteście zdrowi i wszystko idzie "do przodu", wagą i wymiarami będziemy się martwić jak skończymy karmić i coś jeszcze nam zostanie:-)

u mnie już 8,5 kg na plusie, a wahania potrafią sięgać 2,5kg z dnia na dzień, waze sie zawsze z samego rańca po wyjsciu z łazienki... tyle, ze pół godziny w gorącym pomieszczeniu lub spaceru po słońcu wystarczy, zeby napuchnąć, a póżniej muszę solidnie marznąc około 1,5 godziny zeby zeszło, ale nie martwię się, bo jeszcze ta woda schodzi:-)

u mnie już 8,5 kg na plusie, a wahania potrafią sięgać 2,5kg z dnia na dzień, waze sie zawsze z samego rańca po wyjsciu z łazienki... tyle, ze pół godziny w gorącym pomieszczeniu lub spaceru po słońcu wystarczy, zeby napuchnąć, a póżniej muszę solidnie marznąc około 1,5 godziny zeby zeszło, ale nie martwię się, bo jeszcze ta woda schodzi:-)

ciekawe gdzie będziemy marznąć w lipcu??:no:

reklama
Do góry