M
Mka10
Gość
kasiaam z tego, co mi wiadomo, to w sadach się bez problemu takie sprawy z zusem wygrywa, a poza tym chyba kontrola działalnosci firmy jest poza kompetencja zusu, raczej policja i prokuratura w kierunku wyłudzenia, albo liczne dziwne inspekcje w zależności od rodzaju działalności, zus może Cię przebadać, czy faktycznie jesteś niezdolna do pracy, sprawdzić czy pomimo niezdolnosci tej pracy nie wykonujesz, czyli faktycznie nic Ci nie wolno robić, tylko obowiazki pracodawcy musisz wypełniać (więc na wszelki wypadek dobrze dac komuś pełnomocnictwo notarialne do spraw wszelakich...) no i pełną kontrolę dokumentacji czy aby się o jakiś grosz nie pomyliłaś...
tren tez to mam, najpierw odpoczywam, póżniej sie narobię, coś mnie zaczyna boleć i mówię sobie, ze byłam głupia, bo powinnam więcej odpoczywać, i tak do następnego razu...
gosiamat miło Cię widzieć, super, ze wakacje się udały!
tren tez to mam, najpierw odpoczywam, póżniej sie narobię, coś mnie zaczyna boleć i mówię sobie, ze byłam głupia, bo powinnam więcej odpoczywać, i tak do następnego razu...
gosiamat miło Cię widzieć, super, ze wakacje się udały!