kasiaam na zwolnieniu jestem od połowy stycznia... mam umowę o pracę - nie mam własnej działalności. Nikt się wcześniej nie zapowiadał.
a jak z Twoimi bólami brzucha? mnie cały czas męczą :-( też boje się żeby mi się szyjka nie skracała...
milusia83 o 8 rano domofon... ja jeszcze spałam ale sobie myślę że wstane no bo kto tak wcześnie od rana do mnie przychodzi. No a tam jakaś babka się pyta czy mieszka tutaj Pani M? Ja mówię że przy domofonie a one że one do mnie. Jakoś miałam mega wielkie przeczucie że to z ZUSu. A się nie przedstawiły przez domofon że są z ZUS. A że mieszkam na samej górze w bloku to się szybko ubrałam i ubrałam najbardziej obcisłą bluzkę jaką miałam żeby było widać że jestem w ciąży. No i jak otwarłam to pokazały legitymacje że kontrola i takie tam. I się pytają jak się czuję, a ja że muszę leżeć, że niezbyt dobrze, że pogoda wpływa strasznie i jeszcze naściemniałam że schylać się nie mogę i w ogóle. A one nawet miłę były... No i ta jedna dała mi karteczke do podpisania, że zastały mnie w domu i że nie stwierdza się wyłudzeń zwolnień chorobowych
życzyły dużo zdrowia i poszły ;-) ale co stresu mi narobiły to narobiły.
Później rozmawiałam z moim A że pewnie przyszły tak z rana sprawdzić czy gdzieś nie dorabiam i czy jestem w domu...
ewka84 No może już teraz do końca ciąży mnie nie będą sprawdzać...
maggie2205 a co bedziesz miała? bo ja też miałam straszne ciągoty do alkoholu i słodkiego haha no i dziewczynka mi w brzuchu rośnie
kaha91 super że już na nowym
super te literki tylko do czego je przywiążesz?
gosiunia1993 też rewelacyjne... Teraz jest tyle tych literek do wyboru, że aż trudno się zdecydować
Gabrielke życzę powodzenia w szyciu ;-) ja to kompletnie dwie lewe ręce do szycia... haha.. I smacznego drinkowania :-)
A ja moje drogie wybrałam cały komplet dla mojej księżniczki pościeli z firankami itd.
http://juramba.pl/nasza-oferta,pokaz,204,mis-z-kokarda-paseczki-rozowe.html Pokój mamy pomalowany na żółty więc mam nadzieję, że to bedzie fajnie współgrać
Chciałabym kupić jeszcze pościel w zebre czarno białą ale nigdzie nie mogę znależć
tak żeby mieć na przebranie w razie co
Miłego dnia kochaniutkie !!!