reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Dobre ;-) ja dziś wróciłam z pracy i mam stopy jak dwa klocki, takie napuchniete, aż strach myśleć co będzie latem.Kochana jak ja się boję wakacji to juz skórki obgryzam już wiem, co będzie z moimi stopami pod koniec, będę je zakładała na lampę chyba
Pycia Gratuluję córeczki!Już po badaniach od 7 jeździliśmy a to krew oddać a to dojechać na usg, z dzidzią wszystko ok na pierwszym usg lekarz powiedział, że będzie córcia ale czekałam co powie drugi lekarz płatne prenatalne usg jest na lepszym sprzęcie większa pewność no i potwierdził będzie Ania :-):-)
Kaha gratuluję Jasia! Duży chłopak i widzę że jak mój Fifi testuje mamusi cierpliwość kopiąc w pęcherz ;-)ewka, milusia a możecie wstawić jakiegoś linka czy coś do tych ćwiczeń? bo na pewno macie coś sprawdzonego
pycia17 gratuluję Anki
ja też już po prenatalnych u mnie sie potwierdził Jaś! ale jestem szczęśliwa i zdrowy wszystko jest w porządku 320g ważny łobuziak nogami kopie po pęcherzu.. układał się do spania i lekarka go zdążyła zbadań i się wypiął dupą
termin porodu zgodnie z OM 24 wrzesień!
nie straszcie latem : (ja powiem szczerze że już mam dość, duszno, nogi bolą chyba z domu nie będę wychodziła w ogóle..
Maggie mnie czasem kluje w pachwinach, zauważyłam że jak kluje to niedługo potem brzuch trochę rośnie ;-)Pycia gratuluję córeczki a Ty masz już synka?
Kaha gratuluję synusia.
Dziewczyny czy Wy też macie takie pobolewania w pachwinach?
maggie2205
Fan(ka)
Dziewczyny dzięki za rady, dzisiaj to mam takie kłucie i brzuch taki twardy wzdęty jak nie wiem może faktycznie rośnie
Klaudixxon
Fanka BB :)
Dziewczyny jeżeli macie twardy brzuch, wzdęcia to można brać espunisan (sprawdzałam i wolno go w ciązy brać). Mnie ostatnio dopadło, brzuch twardy jak kamień, czułam się fatalnie wzięłam espunisan 2 dni i przeszło.
nie, to nasze pierwsze dziecko
Pycia gratuluję córeczki a Ty masz już synka?
Kaha gratuluję synusia.
Dziewczyny czy Wy też macie takie pobolewania w pachwinach?
hej dziewczyny ale sobie stopy poobcierałam ...masakra jakaś...wczoraj mieliśmy tak fajną pogodę, że po pracy pojechałam z Ł do jego pracy, wzieliśmy pieska i postanowiliśmy wrócić na nogach...12km...szło się zajebiście, ale przy samej końcówce chyba mi stopy zaczeły puchnąć bo mnie tak buty obtarły ze dzisiaj rano nie mogłam butów ubrać;( Poobklejałam plastrami i pojechałam do pracy, musiałam przebrać na buty ochronne bo taka praca i...już nie ubrałąm swoich , wracałam w butach z pracy. Małe palce mam aż siwe tak bardzo je poobcierałam, a do tego są tak spuchnięte ze wielkością przypominają duże paluchy...a ja kocha chodzić no i praca stojąco/ siedząca...
W nocy obudziłąm się pierwszy raz z jakimiś skurczami, trochę pobolałao, pokreciłąm się z prawa na lewo i przeszło ale przyjemne to nie było, no i do tego mała jakaś taka spokojna dzisiaj może ze 2 kopniaki z rana i nic. Aż zaczynam się martwić....
Jak wcześniej pisałam ja z zakupami czekam na póżniej ale już powoli się rozglądam co i jak...wózki, mebelki, co mi się podoba i ile kosztuje.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i oby takich pozytywnych 'newsów' więcej
W nocy obudziłąm się pierwszy raz z jakimiś skurczami, trochę pobolałao, pokreciłąm się z prawa na lewo i przeszło ale przyjemne to nie było, no i do tego mała jakaś taka spokojna dzisiaj może ze 2 kopniaki z rana i nic. Aż zaczynam się martwić....
Jak wcześniej pisałam ja z zakupami czekam na póżniej ale już powoli się rozglądam co i jak...wózki, mebelki, co mi się podoba i ile kosztuje.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i oby takich pozytywnych 'newsów' więcej
na20taliii niesamowite... ja też z Ostrowa :-) ale od 3 lat mieszkam w Koninie... W Ostrowie często bywam w domu rodzinnym ;-)
Opowiadaj jak po badaniach i uważaj żeby sie od męża nie zarazić!!!
Mnie coś wzieło na lody i pojechałam z moim A do mista na lody kręcone i poszliśmy na spacer ale powietrze jest tak ciężkie że chyba zacznie zaraz padać... przed momentem wróciliśmy i czuje się z lekka zmęczona... no i po tych lodach mi teraz niezbyt dobrze :-( no normalnie zmienna jak kobieta w ciązy
Opowiadaj jak po badaniach i uważaj żeby sie od męża nie zarazić!!!
Mnie coś wzieło na lody i pojechałam z moim A do mista na lody kręcone i poszliśmy na spacer ale powietrze jest tak ciężkie że chyba zacznie zaraz padać... przed momentem wróciliśmy i czuje się z lekka zmęczona... no i po tych lodach mi teraz niezbyt dobrze :-( no normalnie zmienna jak kobieta w ciązy
zaraz umrę ze zmęczenia! byliśmy na mieszkaniu, część rzeczy wywieźliśmy i rozłożyliśmy.. teściowie nam pomogli.
od czwartku większe rzeczy, w piątek składamy szafę itp. w sobote transport i już tam śpimy. doczekać się nie mogę bo już będzie o połowę spokojniej.. )))
kłuje mnie strasznie pod żebrami
od czwartku większe rzeczy, w piątek składamy szafę itp. w sobote transport i już tam śpimy. doczekać się nie mogę bo już będzie o połowę spokojniej.. )))
kłuje mnie strasznie pod żebrami
reklama
hej.
wczoraj sily nie mialam pisac. Pierworodny tak mi cisnienie w poludnie podniosł ze mialam ochote naprawde mu przylozyc, lub przynajmniej rozszarpac. Wieczorem sadzilam pora, selera i kapustke w ogrodzie.. i ciezko nie bylo, ale w zgieci tak chwile i mi dosc. Bo a to biodro dretwieje, a to jakis skurcz, a to w glowie sie zakreci.
Dzis mam w planach caly dzien nic nie robic. Niewiem czy mi sie uda, ale sprobuje.
wczoraj sily nie mialam pisac. Pierworodny tak mi cisnienie w poludnie podniosł ze mialam ochote naprawde mu przylozyc, lub przynajmniej rozszarpac. Wieczorem sadzilam pora, selera i kapustke w ogrodzie.. i ciezko nie bylo, ale w zgieci tak chwile i mi dosc. Bo a to biodro dretwieje, a to jakis skurcz, a to w glowie sie zakreci.
Dzis mam w planach caly dzien nic nie robic. Niewiem czy mi sie uda, ale sprobuje.