reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

nooo, ja już się cieszę każdym dniem bez opuchnięć jakiś strasznych, tym, ze mogę normalnie funkcjonować...

to ja sie wyłamie, spałam dziś wyjątkowo dobrze, nie wiem czy to zasługa tego płynu na bakterie w moczu, mały sie jakoś przesunał czy jak, ale pierwszy raz w tej ciaży nie wstawałam w nocy do klopa:-)

reklama
Już po badaniach od 7 jeździliśmy a to krew oddać a to dojechać na usg, z dzidzią wszystko ok na pierwszym usg lekarz powiedział, że będzie córcia ale czekałam co powie drugi lekarz płatne prenatalne usg jest na lepszym sprzęcie większa pewność no i potwierdził będzie Ania :-):-)

ewka, milusia a możecie wstawić jakiegoś linka czy coś do tych ćwiczeń? bo na pewno macie coś sprawdzonego :D

pycia17 gratuluję Anki :):):)

ja też już po prenatalnych u mnie sie potwierdził Jaś! ale jestem szczęśliwa :) i zdrowy wszystko jest w porządku:) 320g ważny łobuziak nogami kopie po pęcherzu.. układał się do spania i lekarka go zdążyła zbadań i się wypiął dupą :D
termin porodu zgodnie z OM 24 wrzesień! :)

nie straszcie latem : (ja powiem szczerze że już mam dość, duszno, nogi bolą :( chyba z domu nie będę wychodziła w ogóle..

Jolka6621 dziękuję bardzo :) myślałam, że to jest jakiś wątek zamknięty

Klaudixxon ewka84 teraz już tak puchnicie Kochane a co będzie latem? :-( już się tego boje...

pycia17 Gratuluję córuni !!! :-)

kaha91 Gratuluję synusia !!!

Ja też w nocy mogłam spać :) nie wyszłam dziś z domu w ogóle bo już mi duszno jak patrze na ludzi przez okno haha dziś mała kopie mnie co chwile :-) takie miłe to uczucie ! hihi...
Co myślicie o tym by pójść na basen? Mam ochotę ale nie wiem czy można...

Dziś zrobiłam obiad dla mojego A :) :-) w końcu haha bo już od dłuższego czasu mi się nie chce gotować - będzie zaskoczony haha

Jest tutaj jakaś mamusia z Wielkopolski? Pozdrawiam!

Ja dzis się wybieram na usg 3d. Mąż z pracy wcześniej przyjechał z gorączka i rozwolnieniem. Pewnie jakaś jelitowka go dopadła. Nafaszerowalam go tabketkami i teraz musze go trzymać z daleka. Ja pisze do Was z tel ...suwaczka nie mam... ale chyba najwcześniejszy mam termin bo 01.09

reklama
Pycia gratuluję córeczki a Ty masz już synka?
Kaha gratuluję synusia.

Dziewczyny czy Wy też macie takie pobolewania w pachwinach?

Do góry