malina2312 sama to uszyłaś?! śliczne.. super masz zdolności ja mam problem guzik przyszyć
hahaha nie lubię nic szyć
marzenaw13 tak to bywa z ludźmi niestety... nie denerwuj się :*
dżejka a dzisiaj jak wracałam z badań własnie myślałam co u ciebie bo się nie odzywałaś :* jak się czujesz? masz czasami lepsze dni?
motylek1985 właśnie z tego powodu sobie sama kompletuję wszystko
mąż wczoraj zaplanował urlop w pracy na pierwsze dwa tygodnie lipca i wtedy zamówimy wózek i kupimy mebelki, poskładamy, wypiore sobie wszystko i poukładam
taki mam przynajmniej plan
pycia17 no ja mam o 9.40... Tobie się też tak czas dłuższy i tylko czekasz na wtorek?
ewka84 hahah lepsza połowa mówisz to 1? nie wiem jak się tak stresuję od wizyty do wizyty czy wszystko jest ok.. chyba się uspokoję jak zobaczę malucha
lalki biedna
jak będziesz miała możliwość to się połóż, a wymiotami przy facetach sie nie przejmuj.. ja w marcu jak jeździłam busami na zajęcia potrafiłam wysiąść w centrm miasta i dojść tylko za wiatę na przystanku z 20 osób a ja wymiotowałam... wyglądałam jak bym była na kacu ale co poradzić.. w dupie to miałam..
maggie2250 kciuki za połówkowe
pycia ma we wtorek 5 maja tak jak ja !
tren ale to przecież ważne że kupkę pies zrobił hehe
ale wesoło
ja dzisiaj byłam na badania mocz, morfologia i standard CRP.. masakra jakaś.. ciągle stoi miejscu a ten lekarz tylko gada o antybiotyku
w ogółe czy któraś z was zastanawiała się nad wykupieniem położnej? mamuśki które już mają pociechy warto?
i po 2 mamuśki doświadczone jakie kosmetyki do dzieci jeśli chodzi o te kremiki, płyny do kapieli itp? polecacie jakąś markę?