kaha współczuję atrakcji związanych z wyjściem na uczelnię, oj jest chamstwo w autobusach... a usg połówkowe jest chyba nawet ważniejsze od tego 11-13tc, dokładniej mozna dzieciątko ocenic, ja idę 29.04... a o czym piszesz mgr? tez z brzuchem pisałam:-)
eedyta super, ze się "pokazałaś":-)
młoda i piękna trzymam kciuki żeby szybko przeszło i już do końca był spokój, bo chyba limit choróbsk wyczerpaliście... z tego co mi wiadomo to co do wagi dzieci rozwijaj ą się przede wszystkim na sam koniec, nie będzie żle, stawiam, ze więcej jak pół kg większy od brata nie będzie:-) myślę, ze waga dziecka nic nie oznacza, to, co usg podaje, to jest obliczone ze wzoru, a nie zważone, wiec tak na prawdę okaże się dopiero po porodzie, mojego syna niedoważyło o 0,9kg, gdyby wiedzieli jaki jest duży zrobiliby mi cc, a tak wyszedł bez problemu, bez nacięcia z wagą 5240 a ja 2h po porodzie poszłam pod prysznic
pycia gratuluję udanej wizyty!
anula trzymam kciuki, zeby jak najszybciej przeszło, co tam u sadysty, dużo masz roboty? ja idę za tydzień zobaczyć jak zębiska...
na20talii podziwiam, ja bym nie wytrzymała w niewiedzy:-)
milusia super, ze sie Elenka tak rozpycha, przy 2 starszych braciach to rozpychanie łokciami jej się przyda:-) a figurkę masz fenomenalną, jeszcze trochę brzuch podrośnie i za modelkę ciazowa możesz spokojnie robic:-)
a tu wrzucam
nie tylko dla bezglutenowych:-), rewelacyjne jest!
Dietetyczne ciasto czekoladowe
mnie też się jakoś specjalnie ćwiczyć nie chce, dobrze, ze chłopcy dbają o to, zebym się za bardzo nie zasiedziała...