reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Marzenaw13 witaj:)
Qrcze jakas taka malo ogarnięta jestem ostatnio...tak schowałam paszport ze 4h go szukałam i nie znalazłam...masakra...nie mam pojęcia gdzie go wcisnełam...ale przypomniało mi się że wszystkie dokumenty mam zeskanowane i trzymam je na mailu w razie co. O 3 mamy spotkanie w sprawie kredytu i mam nadzieję że mi uwzglednią ten skan...co za babol ze mnie...wy też tak macie ze zapominacie wszystkiego? Czizis...przeważnie zwalam na Ł:p ale tym razem wiem że to zdecydowanie ja go gdzieś ukrył am

reklama
Marzenaw13 witaj i spokojnej ciąży życzę :-)

Gabrielke ja od kąd jestem w ciąży to jestem ciapa i strasznie zapominalska, aż czasami złoszcze się sama na siebie bo nie ogarniam co się ze mną dzieje.

Ja jedne jeansy kupiłam za 100 zł w hm ale jestem bardzo niezadowolona i kupiłam w środę w happymum spodnie i są super. Co prawda droższe bo 175 zł ale nie żałuję, że je kupiłam.

jesli chodzi o spodnie ciazowe- to ja sie przyznam kupilam w lumpeksie. chcialam zobaczyc jak mi sie w nich wogole bedzie chodzilo i nie załuje bo zapłacilam 10 zl a sa suuper;-)

udanych świat dziewczynki

ewka- dzieki za wskazówki, bede musiala pozmieniac diete bo p/ciala tragiczne

Marzenaw13-witaj! :-) i spokojnej reszty ciąży życzę!
Ja chodzę w legginsach lub dżinsach sprzed ciąży, ale na dole już zaczynają uwierać, więc zostaną legi ;-) Spodnie ciążowe poszły do koleżanki i raczej już nie wrócą, nie wiem jak ona to zrobiła, ale je podziurawiła i popruły się gdzieś. Huppy Mum to świetna firma, kupiłam u nich sukienkę w pierwszej ciąży i była i jest rewelacyjna, teraz nadal mi posłuży, jak tylko słonko mocniej przygrzeje :tak:
Spokojnych Świąt dziewczęta! :-)

Gratuluje dobrych wieść!
Wierzę, że wszystkie urodzimy zdrowych bobasków !
Ja mam już spodnie z przedłużeniem, jeszcze troche duże, rajstopy i jedną sukienkę...Fajne uczucie mieć miejsce w spodniach ;-)
Wesołych Świąt , moje będą ciężkie...

Ostatnia edycja:
Marzenaw13 zapraszamy :)
Wiecie co zamówiłam sobie komplet ciuchów ciazowych na allegro, używanych -za 20 sztuk zapłaciłam 130 zł. Są tam 3 pary spodni, leginsy, a reszta to koszule, bluzki i sukienki. Ciekawa jestem jakie będą, nie mogę się doczekać przesyłki :)

dziękuję pięknie za kciuki! :)
pomogłam dzisiaj teściowej, sama dokończyłam swoje ciasto, wyszło pycha :D ogarnęłam dom z tż :) i najważniejsze byliśmy na wizycie :):)
dzidzioł rośnie, według usg jeden dzień więcej niż z OM. :)
ładnie się ruszał:) wyniki badań mam ok, krew mocz, CRP teraz 11 więc spadło. :)
i u mnie waga dalej w miejscu:)

życzę Wam wszystkich spokojnych, radosnych świąt!! :*

reklama
ja sobie dzisiaj założyłam moje spodnie ciążowe... super wygoda!! :)

Ja mam pytanie z innej beczki: nosicie juz odzież typowo ciążowa? Ja mam ten problem ze nie mieszczą się już w większość spodni, a nawet jeśli w nie wchodzę to po 2 godzinach musze je zdjąć bo uciskaja brzuch. Z drugiej strony nie wiem, czy to jeszcze nie za wcześnie na spodnie z pasem, bo ciazy prawie po mnie nie widac.

witam nową mamusie:):)

Hej. Jak można, to z chęcią sie dołącze do Waszego szczęśliwego grona :) Obecnie jestem w 14+3 tc. Jest to moja druga ciąża mocno wyczekana i wystarana i niestety już z przygodami. Ale jestem z natury optymistką i myślę że dotrwam szczęśliwie do końca :)

Do góry