reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Hej kochane,
no u mnie pawiki się rozpoczęły, wręcz czuję się tak jakbym się czymś struła...dramat normalnie.....
Chodzę jak zombie, oby się skończyło, oby się skończyło bo czasem już sił brak...:D

Gdyby nie mój M to pewnie już bym gdzieś padła:D Generalnie dużo pracuję, w między czasie zajmuję się moimi pocieszkami:)

Anulka to wszystko zależy od księdza, znam takiego, który zaakceptował świadka Jehowy jako chrzestnego:)

Jolka6621 ja mam straszne objawy już:D

Ania87 witaj....

Hej dziewczyny :)

Ania87 witam - fajnie że z nami jesteś :D

Dziewczynki jutro moje pierwsza wizyta u gin, mam nadzieję, że zobaczę już moją kropeczkę. U mnie dziś.... brak nudności hmmm dziwne... ale za to piersi z dnia na dzień coraz bardziej..... giganty wręcz ;)
Ja wczoraj byłam w knajpie ze znajomymi :) dziwnie tak siedzieć na Lechem Free ;) i tak sobie myślałam że to się niedługo już skończy, imprezy, balety będę miała w domu

Witam z rana :-) Dziękuję za powitanie :-)

MałaMi
też jutro idę na wizytę, ale tylko żeby się upewnić, że wszystko ok. Przy pierwszej ciąży widziałam pęcherzyk z zarodkiem w 5tyg, więc teraz pewnie będzie jeszcze za wcześnie..

U Was też wczoraj była wichura?? U nas drzewa tak wyginało, że myślałam, że je powywraca.. Ale na szczęście dziś już ustało..

Aniaa_87 to bardzo wcześnie było u Ciebie widać maleństwo, ja w poprzedniej ciąży nie doczekałam się tego szczęścia - puste jajo płodowe wiec czekam na tą wizytę z duszą na ramieniu...
Chciałabym żeby jak najszybciej minął czas i był już 2 trymestr
U nas wiało strasznie - po północy na moich oczach wiatr przewrócił plastikowy kontener na śmieci :szok:.Masakra, do tego deszcz - bardzo nie przyjemnie było :/

Ostatnia edycja:
reklama
Natalia13 tak mi przykro, trzymaj się i uwierz, że następnym razem będzie dobrze.

Ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie ale tylko pecherzyk było widać. Idę 21 stycznia to może juz będzie maleństwo z serduszkiem.

Do góry