reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
MalaMi -gdybym miala jakiekolwiek problemy czy obawy
to postapilabym pewnie tak samo.dziecko wazniejsze.

natka- no ja na razie jestem mega zadowolona:)

Dziewczyny, moze wiecie i podpowiecie. Czy osoba majaca tylko slub cywilny (z rozwódką, wiec nie ma mowy o kościelnym) moze byc chrzestnym?

Gosik nie wazne jak jestem padnieta to jak przychodzi co do czego to mi sie nagle spac odechciewa :p

Anulka mysle ze w dzisiejszych czasach da sie z ksiedzem wszystko zalatwic za pomoca koperty ... niestety... wtedy nie wazne czy rozwodka czy nie.

An_ulka wszystko zależy od księdza, jakiego ma się w parafii. Jeżeli lajtowy, to pozwoli, ale obowiązkiem jest spowiedź chrzestnego.
Jeżeli dobrze znosimy ciąże, to nie ma ograniczeń w tulaniu się ;-) ale tak jak niektóre piszą, jeśli występują jakieś bóle czy nie daj Boże plamienia, to trzeba się wstrzymać, no i mój gin zakazywał od początku pozycji misjonarskiej, żeby nie uciskać brzucha. Macie już pierwsze mocniejsze objawy ciążowe? Ja dzisiaj całe do południa umierałam na mdłości :confused2: mam nadzieję, że nie będzie tak codziennie :szok:

Jola to tak samo jak ja. Rano bylam na pogrzebie i myślałam ze tam nie wytrzymam. Potem wracałam busem do domu i jakas baba jadła kanapke z kiełbasą. Kierowca musiał sie zatrzymać. ... nie wytrzymalam

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Czy mogę do Was dołączyć? :-) Już napisałam kilka zdań o sobie w odpowiednim dziale ;-) Ale tu też się przedstawię. Nazywam się Ania, mam prawie 28 lat i dowiedziałam się właśnie, że jestem znowu w ciąży :-) Córka ma skończone 13-mcy, staraliśmy się z mężem o rodzeństwo dla niej, ale nie wiedziałam, że uda się w 1 miesiącu :-) Na razie z objawów mam lekkie mdłości, senność i bóle podbrzusza jak na @. To samo miałam w 1 ciąży, jednak jestem jeszcze przed terminem @ i dlatego bardziej się boję, że @ przyjdzie.. :-(

reklama
witaj Aniu, Jolka ma rację, testy ciążowe podobno się mylą raczej na brak ciąży, niż na pozytywny wynik:) Gratuluję!

MałaMi-to dobrze,że się kierowca zatrzymał:]

a ja nie wytrzymam:) Mąż mi dziś oznajmił, że ma MDŁOŚCI! i kto tu jest w ciąży?!?!:D

Do góry