reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
MalaMi -gdybym miala jakiekolwiek problemy czy obawy
to postapilabym pewnie tak samo.dziecko wazniejsze.

natka- no ja na razie jestem mega zadowolona:)

Dziewczyny, moze wiecie i podpowiecie. Czy osoba majaca tylko slub cywilny (z rozwódką, wiec nie ma mowy o kościelnym) moze byc chrzestnym?

Gosik nie wazne jak jestem padnieta to jak przychodzi co do czego to mi sie nagle spac odechciewa :p

Anulka mysle ze w dzisiejszych czasach da sie z ksiedzem wszystko zalatwic za pomoca koperty ... niestety... wtedy nie wazne czy rozwodka czy nie.

An_ulka wszystko zależy od księdza, jakiego ma się w parafii. Jeżeli lajtowy, to pozwoli, ale obowiązkiem jest spowiedź chrzestnego.
Jeżeli dobrze znosimy ciąże, to nie ma ograniczeń w tulaniu się ;-) ale tak jak niektóre piszą, jeśli występują jakieś bóle czy nie daj Boże plamienia, to trzeba się wstrzymać, no i mój gin zakazywał od początku pozycji misjonarskiej, żeby nie uciskać brzucha. Macie już pierwsze mocniejsze objawy ciążowe? Ja dzisiaj całe do południa umierałam na mdłości :confused2: mam nadzieję, że nie będzie tak codziennie :szok:

Jola to tak samo jak ja. Rano bylam na pogrzebie i myślałam ze tam nie wytrzymam. Potem wracałam busem do domu i jakas baba jadła kanapke z kiełbasą. Kierowca musiał sie zatrzymać. ... nie wytrzymalam

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Czy mogę do Was dołączyć? :-) Już napisałam kilka zdań o sobie w odpowiednim dziale ;-) Ale tu też się przedstawię. Nazywam się Ania, mam prawie 28 lat i dowiedziałam się właśnie, że jestem znowu w ciąży :-) Córka ma skończone 13-mcy, staraliśmy się z mężem o rodzeństwo dla niej, ale nie wiedziałam, że uda się w 1 miesiącu :-) Na razie z objawów mam lekkie mdłości, senność i bóle podbrzusza jak na @. To samo miałam w 1 ciąży, jednak jestem jeszcze przed terminem @ i dlatego bardziej się boję, że @ przyjdzie.. :-(

reklama
witaj Aniu, Jolka ma rację, testy ciążowe podobno się mylą raczej na brak ciąży, niż na pozytywny wynik:) Gratuluję!

MałaMi-to dobrze,że się kierowca zatrzymał:]

a ja nie wytrzymam:) Mąż mi dziś oznajmił, że ma MDŁOŚCI! i kto tu jest w ciąży?!?!:D

Do góry