reklama
maggie2205
Fan(ka)
Kaha trzymam kciuki za prenatalne, na pewno wszystko będzie dobrze
Ja po wizycie u ginekologa, wszystko w porządku ale płci na razie nie podał, także póki co niepotwierdzona, zastanawiam się w którym tygodniu będzie już można zobaczyć
Ja po wizycie u ginekologa, wszystko w porządku ale płci na razie nie podał, także póki co niepotwierdzona, zastanawiam się w którym tygodniu będzie już można zobaczyć
Jolka6621
Fanka BB :)
Maggie- Super, że wszystko dobrze! a wizyty masz co 4 tygodnie?Jeśli tak, to na następnej pewnie juz będziesz wiedzieć ;-)
maggie2205
Fan(ka)
Jolka tak wizyty mam co miesiąc. Nie ukrywam ze poszlabym jeszcze do innego lekarza sprawdzić. Z synkiem dość szybko wiedziałam
Jolka6621
Fanka BB :)
Wg mnie lepiej poczekać ten miesiąc i mieć większą pewność, niż iść, dowiedzieć się tak czy tak, a później się rozczarować. Ja z synkiem długo nie wiedziałam, bo strasznie nisko był i chował się ile mógł, dopiero w 7 miesiącu się pokazał
maggie2205
Fan(ka)
Jolka mi się wydaje ze usg lekarz miał dużo słabsze niż a a tych prenatalnych. Więc stąd może nie widział plci. Ale in starsza dzidzia tym większa pewność w sumie
MałaMi1984
Aktywna w BB
Teraz jak już wiem, że z dzidzią wszystko ok - przeziorność ok i kość nosowa jest to nie mogę się doczekać aż poznam płeć maleństwa mojego
co prawda jak tylko zaszłam w ciążę to pomyślałam sobie, że będzie chłopak, jednak teraz myślę, że będzie babka
a co się okaże to zobaczymy, wiem wiem, najważniejsze aby dziecko było zdrowe, ale marzenia to już inna sprawa
<3
gratuluję wizyty !
miałam straszną noc.
nie wyspałam się, chyba z tego stresu.
miałam straszną noc.
nie wyspałam się, chyba z tego stresu.
Kaha trzymam kciuki za prenatalne, na pewno wszystko będzie dobrze
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Kaha będzie dobrze, zobaczysz, trzymam mocno kciuki za Ciebie !!!!
MałaMi ja też się nie mogę doczekać jak poznam płeć maleństwa
MałaMi ja też się nie mogę doczekać jak poznam płeć maleństwa