Jolka6621
Fanka BB :)
gośćx- stwórz suwaczek od nowa, skopiuj adres, ten który ma być do forum bb, tamten całkowicie usuń, wklej nowy w polu "edytuj sygnaturę" i zapisz
w tamten suwaczek musiała się jakaś spacja wkraść w link
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy Wam dokładnie zgadzają się dni na tym suwaku z tym co gin powie po usg bo mi nie?
czesc dziewczyny tez wam sie kreci w glowie i jak sobie z tym radzicie
A nie boicie się brać nospy w ciąży? Wiem że jest zalecana na bóle itp, ale ponoć ma jakiś wpływ na płód, slyszalyscie o tym?
wiece co dziewczyny własnie sobie uświadomiłam ze moje i mojego męża starania o dzidziusia trwały tylko miesiąc a tym szczęśliwym miesiącem okazał się grudzień i według ginekologa do zapłodnienia doszło 25 grudnia 
Z obliczeń moich jutro 14tc i nasuwa mi się takie pytanie, Wasza waga spadła do tego tygodnia co u mnie, ja prawie 3 kg? Blada też teraz jestem bo wcześniej chodziłam od czasu do czasu na solarium i każdy kto mnie widzi to pyta czy choruje![]()