reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

czesc.

U nas wczoraj cudna pogoda tez byla. Kaludixxon u mnie ostatnio tez hormony szaleją, hustawki nastrojów, czesciej jestem wsciekla, wkurzyc mnie to nie byl problem ale teraz byle *******a doprowadza mnie do checi mordu.

Agusiaczek ja przed pierszą ciązą mialam cisnienie ok 100/50 . w ciązy mi podskoczylo do 120/60 i tak zostalo.

reklama
Hej przyszłe mamuśki widzę że każda z Nas smaruje brzuszek innym kremem mam pytanie czy któraś z Was słyszała o tym Le Maadr?

ja nie slyszałam na temat tegu kremu. Ja smaruje się oliwka bo ta mi wystarczy ;) Ja tez mam czasem dni takie ze cienko widze swoj związek i swoje życie, ale mam faceta od 9 lat przeszliśmy wiele, mam syna wspaniałą mamę i to mnie jakoś podbudowauje. Ogolnie dzisiaj nic mi sie nie chce, syn nie chce spać, głowa pęka, a cisnienie to ja mam wiecznie niskie nawet w ciąży chyba ze kawe sypana wypije albo coca cole , to mnie tpratuje, a tak jestem nie do życia :/

witam po intensywnym weekendzie
mam do was pytanie odnosnie pobolewania brzucha. jak czesto wam sie zdarza ze was boli??
ja wystarczy ze wiecej posiedze pochodze, a zwlaszcza po schodach i musze pozniej lezec bo mnie ciagnie podbrzusze. no i faszeruje sie nospa i magnezem
co do smarowania sie balsamami to chyba musze zaczac, choc dla mnie to zadna roznica . bo ja w krotkim czasiem bardzo przytyłam i tak mam brzuch w rozstępach. no ale zeby nie bylo ich wiecej to sie posmaruje. ale chyba zwykły balsam do ciala wystarczy???

reklama
Lady Agnes- witaj :-) spokojnej ciąży!

Agusiaczek- w ciąży ciśnienie może skakać, a zwłaszcza, jeśli dopiero wstałaś. Następnym razem zmierz po ok. 15 minutach od wstania i najlepiej jakbyś wtedy te 15 minut siedziała, a nie z marszu ;-) ja cały tamte tydzień miałam kręcący- chyba nie ma na to rady

Kikifish- mnie teraz już mniej, ale w pierwszej ciąży ciągle mnie bolał, zwłaszcza, jak więcej się ruszałam lub coś robiłam. No spa na mnie nie działała, brałam magne b6 3*2
Klaudixon- współczuję chłopaka, ale mój m też tak na początku mówił, a później skakał koło małego jak żaba ;-) głowa do góry

Gośćx- adres suwaczka masz przerwany, początek i koniec jest wyświetlany, chyba musisz to poprawić, wtedy sam się będzie zmieniał. Co do kremu- nie słyszałam, stosowałam balsam babydream a teraz stosuję oliwkę z tej firmy i jestem zadowolona

Do góry