Witam Panie:-)
Milusia cieszę się, ze wyniki ogólnie dobre, a co masz robić z tą tarczyca, tylko obserwować? ja sama nie wiem skąd mi się te problemy wzięły, żylaki miałam, ale takie cudo to nie wiem, chyba z ciąży, bo to czynnik ryzyka, tyle, że ja się spodziewałam problemów dopiero w lecie...
Zu może to i na dziewczynkę, zobaczymy... Mam nadzieję, że nam sie szybko poprawi, przynajmniej nastrój:-)
Agusiaczek jak pazurki?
Engacka pamiątka fajna, choć ja bym się nie zdecydowała na taki filmik, ewentualnie sam bobas, ja dziwna jestem i ogólnie to nie lubię się uwieczniać, ale dziewczyny sobie różne sesje ciążowe robią, więc pewnie rynek dość spory jest, co do wyceny to ciężko mi cokolwiek powiedzieć
Asika dżender faktycznie rozwalający:-) ciekawe, czy można go na usg rozpoznac?:-)
Kaha ja tam po prostu mówię 10 skończone, albo jedenasty, ale raczej 10 skończone...
co do wieku to mnie się późne macierzyństwo bardzo podoba, jakoś tak dodaje sił i energii, nawet myślałam, żeby się za jakiś czas zdecydować jeszcze, jak już się chłopaki na studia wyniosą, żebym się sama nie nudziła, ale po tych przygodach to już się na 4 bobasa nie zdecyduję, za bardzo się będę bała... spokojnie można i po 40 rodzić, a ojcem to i po 50:-)