reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Witam w lepszym humorku :-)

Anula no to jak to się stało,ze 35 lat przeżyłaś i dopiero coś się zmieniło,ze potomek stał się możliwy? Leczenie jakieś czy cud ??

maggi Ty to juz taka starucha jesteś hahah a tak na serio to mój maż ma za miesiąc 40stkę i tak liczę,że dzidzia ma 10 a on 50, dzidzia ma 20 a on 60... jejku stary ojciec. On ma kolegę co już dziadkiem jest a tutaj dopiero ojciec ;-)

engancka piękny filmik... Wy w Angli mieszkacie tak? No to jakby ktoś chciał taki filmik no to jak???

reklama
asika82 - urzędujemy w anglii, więc filmiki tutaj bez problemu mąż może zrealizować, w Polsce też no ale wtedy to jest większy koszt, bo jednak przelot/nocleg też kosztuje swoje :) Póki co chcialam wstępnie poznać opinie kobitek w ciąży o takich filmikach, bo zakładać w ciemno stronę, inwestować w reklamę, logo i tak dalej to bez sensu, bo to jednak kosztuje :)

No i w razie czego dowiedzieć się ile liczyć za takie wideo, żeby było optymalnie dla dwóch stron :) Mąż przy takim wideo się trochę napracuje, bo to często kilka godzin kręcenia, później nawet do kilkunastu spędzonych w programie do montowania, pomijając fakt kombinowania z ujęciami, zamysłem całego filmiku no i umiejętności, to też się ceni :)

Ostatnia edycja:
engacka jak dla mnie to w waszym przyp oferta najbardziej skierowana do polskich anglikow i do niektorych Anglików. Sama mieszkałam kilka lat w uk i tam są inne pieniądze a u nas jak wszystko doliczyć to wyjdą bajonskie kwoty. Generalnie pomysł ciekawy jeszcze na to nisza.

Ostatnia edycja:
engancka tak jak napisałam filmik bardzo ładny ale jak tak sprawa się ma to na pewno na polskim rynku nie będzie chętnych bo to koszt duzy wyjdzie z przelotami i tak dalej. Moim zdanie ma rynek Angielski jak najbardziej możecie startować, warto spróbować.

mam pytanko co do tygodni ciąży.. dzisiaj 8w3d to znaczy że 8 tygodni mam zamkniętych i dzisiaj jest 3 dzien 9tygodnia?:)

Dżejka, Asika82 Dzięki za opinie dziewczyny! :) Wiadomo, reklama i strona bedzie działać na anglię, ale jak ktoś będzie w stanie zapłacić dodatkowe pieniądze związane z podróżą, to raczej odmawiać nie będziemy :)
A tak z ciekawości, jaką cenę za takie wideo widziłybyście w złotówkach? na polskie realia oczywiście, bez dodatkowych kosztów podróży itp.
Tak łatwiej będzie mi przekalkulować mniej więcej na funty :)

Szczerze to w funtach znacznie więcej niż w zł raczej powinna to być inna kwota tak jak i stawka godzinowa. Nie da się tego przeliczyc. A na pewno są takie oferty więc poszukaj i porównaj ceny bo szczerze to nie mam pojecia

Anula no to jak to się stało,ze 35 lat przeżyłaś i dopiero coś się zmieniło,ze potomek stał się możliwy? Leczenie jakieś czy cud ???

cud wlasnie ;) 4 nieudane invitro, problemy zarówno po stronie M, jak i mojej... Został nam jeden zamrożony zarodek, wlasnie sie szykowaliśmy żeby go odebrać ale ja juz z nastawienieniem żeby mieć to za sobą bo i tak nie uda sie.... Czekałam na okres żeby zadzwonić do kliniki i umowic termin i bach.... Totalnie niespodziewanie, ginek wysłał mnie na betę i wyszła ponad 13tys :))) oby cudzik trwał ;)) dzis wg OM juz 10t2d, plamie lekko ale to przez moja dwurożna macice, która wg ginka wciąż sie oczyszcza a w drugim rogu dzidzia sie rozwija ładnie, serduszko mocno bije, kosmowka bez cech patologicznych... Kolejna wizyta za tydzien zobaczymy jak idzie ;)) generalnie my w szoku nadal jestesmy

reklama
no ale moja znajoma z pracy tak samo ma 37 lat.. no i dzieci mieć nie mogła nawet w grę nie wchodziło invitro.. i nagle w listopadzie okazało się że jest w ciąży! cud! :)
dobrze że takie rzeczy się zdarzają!:)

Do góry