reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe chustonoszenie

faktycznie w tych ofertach BOGO mnóstwo chust i niektóre całkiem fajne cenowo. a na ok.cen. Nepal...bardzo mi się podoba :tak: ale teraz nie kupię :-(

Ostatnia edycja:
reklama
asia pięknie :tak: ja w grudniu będę na 100% z moją położną z SR bo ona chce też uczyć na szkole rodzenia jak wiązać chusty. Ja na razie nie wiążę i trochę mi przykro :-( bo nie umiem :-( nie podoba i się jak Alutek siedzi, jakoś tak sie przegina w jedną stronę. Na dwór i tak bym nie wychodziła z chustą bo jak już pisałam nie mam ubrania a osłonkę dopiero kupię. Mam nadzieję że po warsztatach już będę naumiana i Alutek będzie szczęśliwy. A na wiosnę zrobimy wymarsz w chuście.

mi też zabardoz wiązanie nie wychodzi główie nóżek nie umiem ułożyć i dociągnąć pożądnie, ale za każdym razem jest lepiej mam nadzieje ze nawarsztatach pokaza nam co i jak i bedzie juz super.
a cieplego ubranka tez mi brakuje w kórtke się nie dopnejedynie w ten polar wchodzimy razem ale juz powoli za zimno sie robi.

no ja nie wiem, chyba nie pojadę:-( jeszcze nie wiem kiedy będę miała obronę, wiem tylko że w grudniu

asiu super wyglądacie:-):tak: jak wpadłaś i chcesz nati, to zerknij do sklepu i oferty BOGO:-D mnie coś trafia, bo tydzień temu nie było tych chust, które chciałam i w zasadzie mam dwie, których raczej (bo jeszcze nie wiem na 100%) nie chcę:sorry2: i myślę, czy może wymienić:confused:
a jakich i dlaczego nie chcesz? mie w tym bogo kusi pare ofert, ale nie ma zadnego zestawu zeby mnie urzekł w 100 %

bambusy - turkus i czerwień

ja kupiłam w takko polar za 19zł z przeceny za duży na mnie, ale fajny damski krój i póki co śmiało się w niego razem pakujemy:tak:

fajna cena za ten polar:)
ja musze za jakąś większa kurtką się rozejrzeć, albo do mamy przejść pozukać czegoś, ona nigdy nic nie wyrzuca i pewnie coś się większego znajdzie

a co nie tak z tymi bambusami ja się właśnie nad nimizastanawiam, turkus mi się podoba, ale ontaki na lato fajny mi się zdaje, na zime wełenka by się przydała, z drgiej storny po domku powinien być ok.

nie no nic z nimi, tylko nie wiem, czy chcę czy nie;-) póki co chcę, właśnie jak cieplej, ale mulu bym chciała i lahti;-) eh ile ja bym nie chciała:-D

a jeśli jeszcze o nati chodzi, to na all to są też fajne z ofert cenowych z pościelą (są jeszcze inne Lki albo z kółkowymi)

Ostatnia edycja:
Tofilesia zadzwoń i zapytaj o miejsca, bo z tego co wiem to tylko 6 par z dziećmi może uczestniczyć w warsztatach. Ilość miejsc mocno ograniczona. Ja jadę w grudniu.

reklama
jednak się zdecydowałam na nati tylko teraz myslę jaką długosc?? ja mam 170cm wzrostu
Franek popołudniu lubi byc teraz noszony żeby sobie wszystko oglądać, a że z niego wielki chłop to moje ręce i kręgosłup mają dość, mam nadzieję w chuście będzie troche lżej

Do góry