reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe chustonoszenie

kasiula
ja mam 162 cm i mamchute 5,2 m (ale faktycznie to ona ma więcej,bo oni chyba bez skosów liczą, może mi się jeszcze zbiegnie bo dopiero raz prana) i jamam ogony w kieszonce do ziemi :( dla mnie to za duzo, pląta się po ziemi, a jak już zawiąże to nie mam gdzie tej ilości materiału schować żeby wyglądać jak człowiek a nie zamiatać chodnika.
No i ja jetem bardzo duża sama w sobie i cycki małe mam, anka też raczej do wieloludów nie należy.
A nati jest super jak tylko mi się mojąuda sprzedać to też chce jakąś natke, tlyko w jakiś bardziej zywych kolorach

chociaż zamarzył mi się ten grisol jeszcze jeden cudny girasol:ardent jest u mnie!!!FOTY s.2 boskie kolorki,idealnie takie jak by mi pasowały .
ten też jest piękny Amitola слинг-шарф гирасол

reklama
asia piękny ten girasol, te fiolety i róż to coś jak moja Nati Lirio. Ja też lubię takie tęczowe kolorki. Trampki dla Alutka robię właśnie tęczową włóczką :-)

Moja nati też ma 5,2 m. ale ja jestem baaardzo duża, 175cm wzrostu i rozmiar spory /sen mi z oczu spędza, mam do zrzutki jakieś 30 kg :baffled:/ a i tak mam ogony dość długie wiec chyba standard 4,6 też byłby ok.

Ostatnia edycja:
klementyna mam nadzieję, że zdasz relację z warsztatów:-)
oj girasole też mi się podobają, ale jeszcze żadnego nie kupiłam;-) no i raczej nie kupię, przynajmniej nie teraz... muszę spasować, przystopować, obrona mgr 300zł pożre:confused2: a można by było przyjemniej je spożytkować:cool:
jedynie dziś (wczoraj znaczy się) chandrę zabiłam, jeszcze nie do końca, bo na inną kasę zbierałam, ale wydałam na tą http://allegro.pl/chusta-wiazana-bebelulu-model-rapalu-rozmiar-m-i1909605381.html

n
iech mnie ktoś walnie w łeb i się obudzę, bo niedługo zamiast chleba chusty jeść będziemy:sorry: ;-) ale tym razem budżet za bardzo też nie ucierpiał, bo kasa ze sprzedanych na all rzeczy (a nati mama zasponsorowała;-))

asia ten girasol naprawde przepiekny. Jakbym chuste chciala to na pewno bym ta kupila :-)
Nie chce robic konkurencji ale tylko chcialam sie pochwalic ze jestesmy obydwie z Lenka wniebowziete nosidelkiem ergo baby. Jest bardzo wygodne, zarowno dla mnie jak i dla malej. Zasypia momentalnie, nawet teraz gdy ciagle dokuczaja jej kolki. Jesli jutro nie zapomne, to przed wyjsciem do osteopaty zrobie zdjecie :-D
Juz uciekam i chustomankom nie przeszkadzam! A Ciebie kachasek stukam wirtualnie w leb!;-):-D

klementyna mam nadzieję, że zdasz relację z warsztatów:-)
oj girasole też mi się podobają, ale jeszcze żadnego nie kupiłam;-) no i raczej nie kupię, przynajmniej nie teraz... muszę spasować, przystopować, obrona mgr 300zł pożre:confused2: a można by było przyjemniej je spożytkować:cool:
jedynie dziś (wczoraj znaczy się) chandrę zabiłam, jeszcze nie do końca, bo na inną kasę zbierałam, ale wydałam na tą http://allegro.pl/chusta-wiazana-bebelulu-model-rapalu-rozmiar-m-i1909605381.html

n
iech mnie ktoś walnie w łeb i się obudzę, bo niedługo zamiast chleba chusty jeść będziemy:sorry: ;-) ale tym razem budżet za bardzo też nie ucierpiał, bo kasa ze sprzedanych na all rzeczy (a nati mama zasponsorowała;-))

relację zdam oczywiście jak tylko się wybiorę....teraz zdycham na ból gardła

chusta świetna, śliczna jak będziesz chciała ją spieniężyć to jestem pierwsza w kolejce - lubię takie motywy :-D:tak:

ja również wirtualnie walę Cię w łepetynkę ;-):-D

asia ten girasol naprawde przepiekny. Jakbym chuste chciala to na pewno bym ta kupila :-)
Nie chce robic konkurencji ale tylko chcialam sie pochwalic ze jestesmy obydwie z Lenka wniebowziete nosidelkiem ergo baby. Jest bardzo wygodne, zarowno dla mnie jak i dla malej. Zasypia momentalnie, nawet teraz gdy ciagle dokuczaja jej kolki. Jesli jutro nie zapomne, to przed wyjsciem do osteopaty zrobie zdjecie :-D
Juz uciekam i chustomankom nie przeszkadzam! A Ciebie kachasek stukam wirtualnie w leb!;-):-D

dawaj fotkę koniecznie :tak:

kachasek
ale szalejesz :) dobrze że dzieciaczki tylko do pewnego wieku się nosi to mąż cie niepogonie:)
a chusta jest superowa, inna niż wszystkie taka pocieszna.

bluetooth
ale o nosidłach jak najbardziej też tu może być, zmienie temat żeby nie było. I wstaw zdjęcie koniecznie.

Ja się już zdecydowałamna tego girasola, chociaż bije się z myślami czy nie lepiej kupić z 2 chusty, czy tegojednego, no podoba mi się jak nie wiem co. A tez posprzedawałam rzeczy ciążowe na all i mam trochę funduszy.

asia dzieki :-)
A co do chusty to kupuj ja jesli Ci serce podpowiada i tak bardzo ja chcesz miec :-) No ja bym ja chciala miec. W koncu Tobie tez sie troche przyjemnosci z macierzynstwa nalezy;-) Nie tylko malemu bablowi ma sie chusta podobac ale i Tobie :-D

asia:-D odwieczne dylematy;-)
bluetooth o ergo jak najbardziej pisz, ja się nad marsupi dla męża zastanawiałam, ale powiedział, że ma wózek (ciekawe, co w górach powie;-))
klementyna będę pamiętać:tak:

asia bierz....potem kupisz sobie jeszcze ze 6 innych :-D minimum :-D:-D

widzę, że handelek na all kwitnie....ja też sprzedaję ciążowe ciuszki i moje buty ulubione /normalnie zrobiły się za małe na mnie, chyba mi stopa urosła po tej ciąży :eek::eek:/ na all ludziska kupią wszystko :tak:

kachasek no ja myślę, spróbuj tylko zapomnieć ;-)

reklama
:-D
ludziska nie wszystko kupią:no: ale 100 sztuk 1groszówek z 1995 r w stanie nienaruszonym obserwowałam z ciekawości i poszło za 222zł:szok: idę szukać groszówek świecących:-D

Do góry