reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Martusia zdjęcie jest wyraźne bo lekarz mi zatrzymał obraz na monitorze a ja cykłam fotke telefonem. Dopiero jak w domu dokładnie obejrzałam fotke to zobaczyłam ze buzie Dominika też widać z profilu

Dziękujemy z dzidziusiem dziewczyny

reklama
Wszystkie brzuszki śliczne :)

A to moje jedno z pierwszych i zarazem ostatnich zdjęć.

Dziś w brzuszku 85 cm., zdjęcia sprzed 6 dni...

20+5.jpg

Robię sama, stąd brzusio maleje przez podnoszenie rąk :) Teraz jest dwuczęściowy, z synkiem był okrąglutki jak piłeczka :)

Marta ale malusi Twój brzuszek. Masz tylko 85cm... Ja się nie wypowiadam nt.moich centymetrów :D

marta a gdzie Ty nosisz to dziecko:szok: a moja teściowa się mojego brzucha czepia, mój to ogromny jest przy Twoim he he

2 lata temu - jakieś 2 tyg. przed porodem miałam 97 cm, teraz na bank będzie więcej :-D:-):tak:

To ja myślałam, że mój mały 107cm w przeddzień porodu, ale Ty Marta jesteś hardkorem :wink: metra na pewno nie przekroczyłaś w te ostatnie 2 tygodnie :)

Ja w środę miałam 88cm - patrzę w kartę i z Patrykiem miałam już w tym czasie 2cm więcej w obwodzie, ale za to dno o 2 palce niżej. Czyli ten brzuszek jakby idzie w górę zamiast do przodu ;)

reklama
Do góry