reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Loonka sliczny brzuszeczek ale Ty od jutra zaczynasz 24 tydzien, kiedy na suwaczku masz 23 tc to znaczy ze wlasnie go skonczylas i zaczynasz kolejny:)

miq wow jaki fajny brzusio i pepuszek na wierzchu no i widze ze nasze Male beda imienniczkami chyba ze zle rozumuje hehe Twoja tez Liljana czy Lilia? :)

reklama
Miq - ale masz fajny brzuszek :) Taki z pępkiem już :D Boski ten pępek :)

Joasia_85 - tak, wiem słonko :) Ale robię zdjęcia właśnie w te dni, kiedy mijają pełne tygodnie, tak żeby brzuszki były "pełnotygodniowe" ;) Dlatego też jak dodawałam zdjęcie to napisałam, że "minęły pełne 23 tygodnie".

Ostatnia edycja:
martusia byłam byłam ale częściej się udzielam na staraczkach, ale Was na bieżąco podczytuję:)
Joasia u nas będzie Lilianka:)
Loonka pępuszek bardzo szybko mi wyskoczył, mała to niezły rozrabiaka
dziękujemy za miłe słowa

2wp8dnd.jpg

Dominik i jego raczka na wczorajszym usg

feklfa.jpg
Dominisiowy domek

dziewczynki macie slodziutkie te brzuszki

miq boski pepek ja zaraz bede miec taki sam;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry