reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
Mnie też sie wydaje że to jednak trochę zawcześnie żeby tak ze 100% pewnością stwierdzić czy to chłopak czy dziewczynka;-) poza tym pamiętam jak mój gin pocieszał M że chyba nawet do 27 tygodnia jeszcze sie wiele może zmienić;-) także wszystko się może zdarzyć:tak:

No niech Wam będzie:-D No ale jakby nie było robiłam super dokładne usg u najlepszego gościa od usg w bielsku :-D Obraz był naprawdę bardzo wyraźny a maleństwo chyba trzykrotnie powiększone :-D Poza tym, co tu dużo gadać, od początku czuję się "na chłopaka" :-D

No niech Wam będzie:-D No ale jakby nie było robiłam super dokładne usg u najlepszego gościa od usg w bielsku :-D Obraz był naprawdę bardzo wyraźny a maleństwo chyba trzykrotnie powiększone :-D Poza tym, co tu dużo gadać, od początku czuję się "na chłopaka" :-D
A to co innego:-D z drugiej strony 3 facetów w domu to będą musieli traktować Cię jak księżniczkę:-):rofl2:

a ja nadal obstawiam, że siusiak "odpadnie" do 9 m-ca;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj byłam na takim dokładnym usg w Katowicach i mojemu dziecku już na pewno żaden siusiak nie urośnie więc widzisz Doti ty trzech facetów a mój W trzy baby ;-)(chociaż też mi się wydaje że w 12 tyg to nawet na dokładnym usg raczej nie stwierdza się płci)
dzidzia nie jest zbyt duża 30 centyl ale w normie raczej na pewno nie będzie ważyć więcej niż jej siostra przy porodzie czyli 3250 z czego nie ukrywam że się cieszę
cały czas spała i nic ją nie ruszało więc zapowiada się kolejny śpioch w rodzinie :-p

reklama
najważniejsze że córka jest zdrowa ma śliczny mózg itd ;-)pani doktor bardzo długo ją oglądała każdy narząd itd na tym usg 3d bardzo fajnie wszystko widać
waży 1500 g

Do góry