reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowa mama znów spodziewa sie dzidziusia :-)

reklama
Byłam na usg i wszystko jest dobrze. Serducho bije, maleństwo ma 1,63cm. Mam się dalej oszczędzać. Termin na 24 marca.

O proszę,to mój 1000 post, z taką fajną wiadomością ;-)
No i nereszcie rewelacyjna wiadomość:-) mocno trzymamy nadal kciukasy i z pewnością będzie dobrze;-)

Doti bardzo się cieszę i gratuluję z czystego serducha!!!!!! :tak::-D:-D:-D

Oj dziewczyny naszlo mnie na drugie dziecko :-( jak bardzo chciałabym mieć Majunie :-(

Wczoraj byłam u lekarza. U nas nadal ok. Tylko trochę odkleja mi się kosmówka. Muszę się oszczędzać i ciągle brać te wstrętne tablety w ilościach hurtowych.

reklama
Wczoraj byłam u lekarza. U nas nadal ok. Tylko trochę odkleja mi się kosmówka. Muszę się oszczędzać i ciągle brać te wstrętne tablety w ilościach hurtowych.

Doti będzie dobrze czasami początki są trudne a potem wszystko się jakoś układa a co bieżesz duphaston ?
pytałaś gdzieś o ZUS chyba na bielskich mamach ja jestem na zwolnieniu prawie od początku i jak dotąd nie miałam żadnej kontroli ani nic takiego
pamiętasz tą panią ze szkoły rodzenia ? W z nią rozmawiał i powiedziała że jest możliwość żeby przyszła do porodu w poniedziałek idziemy się z nią spotkać w tej sprawie ale tym razem chcę mieć "swoją" położną przy porodzie a tą panią bardzo lubię jak urodziła się Zuzia to też często do niej dzwoniliśmy w sprawie laktacji itd i zawsze była bardzo pomocna
zaczęłam się zastanawiać jak pomalować pokój małej jest niewielki i jeszcze ma skosy więc zbytnio nie poszaleje ale cóż większy jest zajęty przez starszą siostrę ;-)
oglądałam naklejki i myslałam o czyms takim
NAKLEJKI MIKINO*ŻABULINKI*XL 1,5m2 (708290677) - Aukcje internetowe Allegro

a mojemu W podoba sie
TNIEMY CENY!!! ANIOŁKI - średni zestaw NOWOŚĆ! (717732037) - Aukcje internetowe Allegro
albo
NAKLEJKI KOTKI PSOTKI - zestaw średni NOWOŚĆ!!! (709406256) - Aukcje internetowe Allegro co myślicie ?

a i dzisiaj zaszalałam kupiłam w realu 5 par body za 1,99 sztuka mam nadzieję że chociaż pare prań wytrzymają ;-)

Do góry