reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

:-)u mnie pierwszy trymestr był fatalny, a trzeci - właściwie ostatnie 2 tyg dały mi w kość :-) węc nie było źle.
a Maja - budziła się ze mną, jak szłam o 6 na siku i spać nie chciała później :-):-):-):-) a resztę ruchów czułam w ciągu całego dnia równo. lubiłam jak układałyśmy się razem do snu i budziłyśmy się razem

mój kot właśnie szaleje i lata w kółko po pokoju :-D co mu jest? też chce Bridget oglądać? :eek::rofl2::biggrin2:
a Majuchna... chyba terror się włączył:tak:;-) na szczęście w nocy się nie budzi

reklama
Dzień dobry.

Jak Wam minęła nocka?
U nas ok, jak zwykle kilka pobudek, ale dość krótkich na karmienie.
Za to od 6 do 10 Maciek szalał, na szczęście potrafi się zająć sam, a my w tym czasie trochę dosypiamy.

No i właśnie dziś kiedy przysnęłam na parę minut, Maciek podszedł do szafki, wziął z niej szklankę wody i wylał mi na głowę - nie wiedziałam co się dzieje:szok: . Niezły mi śmigus dyngus urządził, a ile miał przy tym radości.

Teraz usnął, pośpi pewnie z 2 godziny.

Miłej niedzieli:-)

Witam

Niedawno wstalismy,choc moj maz twierdzi ze o 7 wstawal do malego.
Ja tam niepamietam:eek:
siedzielismy wczoraj chyba do 2. On gral ,a ja czytalam jeszcze ksiazke:eek:
Trzeba sie zbierac, i jechac do miasta.:happy:

Edytko ale sie usmialam z Macka:laugh2: :laugh2: Bystrzacha!!!
Dobrze,ze nie zbil tej szklanki:dry:

hello:-) Ja tylko przywitac sie chcialam bo wczoraj tylko podczytywalam Was a i tak dzisiaj musialam troszke z przerwami poczytac by nadrobic:-D

Mezus zabral Jule do pradziadka na jakies 2h mam spokuj ale czeka mnie sprzatanie odkurzaczem..brrr...i ugotowanie obiadku a i jeszcze wielka sterta do prasowania Juli ciuszkow.Kurcze ale ona tego ma.

Mamy piekny sloneczny jesienny dzien.Troszke wieje ale i tak jest super bo nie pada a deszcze to juz wczoraj zapowiadali.Zobaczymy.

Jula wczoraj podczas jedzenia kolacji takze zwrocila mojemu mezowi cala zawartosc brzuszka na dlonie...bylo jedno wielkie...Asia ratuj!!!!!
I mamusia musiala szybko z lazienki biec i ratowac zazyganego tatusia :-(

Oj co oni by bezemnie zrobili...hihihihi...

Za to dzis jest niedziela i tatus niedzielny;-) sie zajmuje corunia.a ja zamiast odpoczywac musze za roboty domowe sie wziasc.
Dzis nawet dostalam sniadanko podane na tacy... kiedys to byla norma ze mezus sniadanko pichcil w niedziele ..czasami trwalo to wieki a ja z glodu z lozka wychodzilam ale wprawil sie i juz jest mega szybko podane.

No dobra juz sobie pogadalam i uciekam do roboty:-D Milej niedzieli:-)

reklama
Do góry