reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Mariczka sliczna ;-)
Edytko niewiesz kiedy szczepienie, tak?
Beatko a moze Majka chciala z Toba ogladnoc Brigett?;-)
Edytko niewiesz kiedy szczepienie, tak?
Beatko a moze Majka chciala z Toba ogladnoc Brigett?;-)
Ines ja żartowałam.;-) Podglądam Cie i tak czasami na październikówkach ale nie komentuję bo głupio tak wychwalać tylko twoją Mariczkę. Ale Ty jestes nasza wrzesniowa, a ja jestem sentymentalna;-)Fotki są dla Was wszystkich kochane wrześnióweczki ale... na prośbę Melanie! :-) ;-)
Pozdrawiamy - Ines i Mariczka :-)
anineczka
królowa mrówek :P
Oj nawet niewiesz edzia jak ci zazdroszcze cioci pediatry
Ja tez mam ciocię pediatrę. leczyła kiedyś mnie i mojego brata...ale to stara panna i jest trochę dziwna... jak jest taka koniecznośc to pomocy nie odmówi ale tylko w ostateczności... Z Kubą mi pomogła kilkakrotnie. A Lukasza widziała dwa razy... kiedy mijałysmy się na ulicy
edyta27
O&M
ja oglądm sobie Bridget i popijam whiskey. nie no tvn mnie zabija... ile reklam można oglądać! chyba zaraz sobie znajdę ten film na dvd
TVN jest pod względem reklam najgorszą stacją, ale programowo jak dla mnie jedną z lepszych, choć niczego ambitnego do zaoferowania nie ma... Ale ja lubie te wszystkie babsko-rozrywkowe programy.
Beatka Majka to chyba ma ochotę na spanie z mamą
edyta27
O&M
Oj nawet niewiesz edzia jak ci zazdroszcze cioci pediatry
To prawdziwy skarb, do tego jest cudowną osobą, kobietą i jeszcze nigdy nie dała po sobie poznać że przeginam, np. z telefonami późnym wieczorem, że zaraz po nią przyjadę bo sobie nie radzę z temperaturą Maćka itp...
Właśnie się M obudził...
M
Melanie
Gość
na jedzonko ??
a mój synuś kopie i kopie
około 22 to jego pora :-)
a mój synuś kopie i kopie
około 22 to jego pora :-)
reklama