reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Fotki są dla Was wszystkich kochane wrześnióweczki ale... na prośbę Melanie! :-) ;-)
Pozdrawiamy - Ines i Mariczka :-)
Ines ja żartowałam.;-) Podglądam Cie i tak czasami na październikówkach ale nie komentuję bo głupio tak wychwalać tylko twoją Mariczkę. Ale Ty jestes nasza wrzesniowa, a ja jestem sentymentalna;-)

No właśnie nie wiem kiedy szczepienie... ale to nic, zadzwonię do cioci to mi powie:happy2: - dobrze że my ją mamy... Naprawdę doceniłam ten fakt już nie raz (posiadania cioci pediatry).

Ja tez mam ciocię pediatrę. leczyła kiedyś mnie i mojego brata...ale to stara panna i jest trochę dziwna... jak jest taka koniecznośc to pomocy nie odmówi ale tylko w ostateczności... Z Kubą mi pomogła kilkakrotnie. A Lukasza widziała dwa razy... kiedy mijałysmy się na ulicy:confused2:

ja oglądm sobie Bridget i popijam whiskey. nie no tvn mnie zabija... ile reklam można oglądać! chyba zaraz sobie znajdę ten film na dvd:wściekła/y:

TVN jest pod względem reklam najgorszą stacją, ale programowo jak dla mnie jedną z lepszych, choć niczego ambitnego do zaoferowania nie ma... Ale ja lubie te wszystkie babsko-rozrywkowe programy.

Beatka Majka to chyba ma ochotę na spanie z mamą:dry:

Oj nawet niewiesz edzia jak ci zazdroszcze cioci pediatry:happy2:

To prawdziwy skarb, do tego jest cudowną osobą, kobietą i jeszcze nigdy nie dała po sobie poznać że przeginam, np. z telefonami późnym wieczorem, że zaraz po nią przyjadę bo sobie nie radzę z temperaturą Maćka itp...

Właśnie się M obudził...:no:

reklama
Do góry