reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Maciek walczy z talerzem.

Przed chwilą utarłam mu trochę marchewki ale oczywiście nie chciał jeść, chyba że sam - wkurza mnie to bo najchętniej wszystko by jadł sam, a jak ja chcę go nakarmić to pyskuje gówniarstwo i robi "groźną minę", która mnie rozkłada na łopatki:no:

reklama
Maciek walczy z talerzem.

Przed chwilą utarłam mu trochę marchewki ale oczywiście nie chciał jeść, chyba że sam - wkurza mnie to bo najchętniej wszystko by jadł sam, a jak ja chcę go nakarmić to pyskuje gówniarstwo i robi "groźną minę", która mnie rozkłada na łopatki:no:
hehe edytko okazuje sie ze nie umiemy sie gniewac na tych naszych galganow.:no::-):-):-)

ANtek tez mnie oszukuje bo zamiast spac prawi Kubusiowi Puchatkowi ,ktory wisi na scianie jakies moraly.:-D
Gada i gada, a spac nie chce:eek:

Łukasz przed chwila się obudził bo nie mógł oddychac :-( nos zawalony że az strach... i jak sobie pomyslę że musze go oddac do mamy to mi sie płakac chce... no ale nie mam innego wyjścia. Sytuacja naszej firmy ostatnio jest bardzo niepewna i nie mogę sobie pozwolić na kolejną opieke.

No i przez ten katar nie chce jeść... ani łyżeczka ni z butelki... a słusze że mu burczy w brzuszku....:no:

reklama
Oj cos dzisiaj dziewczyny leniu****ecie na maxa.

Malzonek pojechal grac w pile a Ja jak to zazwyczaj bywa w tym czasie siedze w domku.Ciemno i zimno za oknem..brrr...wypilam herbatke z miodkiem i cytrynka.
Zrobilam Juli taki tunel z lozka i dziewczynka ma super zabawe...cieszy sie i piszczy..lata na czworaka choc i zdaza sie ze wstaje i probuje isc nozkami.

Edytka co ty tak dlugo robisz kawusie..bo zniknelas pare godzin temu ;-)

Czy wiecie co tam u Sandrusi i Marty w szpitalu?

Dzis pracowity dzien mielismy.Bylismy w ikei ale tam mnostwo ludzikow,kolejki do kasy kilometrowe.Potem pojechalismy na super plac zabaw na pl wilsona i mimo wiatru i pozniejszej godziny (po 16-stej)bawilismy sie we troke superasno.Zjadlam sobie wate cukrowa.Jula patrzyla swoimi wielkimi oczami co robie - zazwyczaj daje jej probowac to co jem ale dzis nie dostala.Zostawilam to niezdrowe slodkie tylko dla siebie...Uwilebiam to ..mniam.Rozczarowana byla.

Zajazadm pyszne orzechy wloskie.Wczoarj sama nazbieralam sobie u brata.Zegnalismy znajomych wyruszajacych do Angli .

Pisze to juz dobre 40min.uciekam kapac Jule bo cos sie rozryczala.

Do góry