reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej!

No to ja tez szybciutko się przywitam. Pospałam sobie do 9,30 bo przeniosłam sie rano o 7 do Kuby i tatusiowi zostawiłam caly kram na głowie:-D. W nocy wstawałam chyba z milion razy bo Łukasza katar meczył strasznie... Dobrze że daje sobie wyczyścic nosek gruszką.

Piekny dzień dziś mamy, więc po drzemce Łukasza smigamy na spacerek.

Miłegp dnia kochaniutkie

reklama
No to ja siedze z Antkiem, jak caly bozy tydzien a tatus sobie pojechal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do roboty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ALe jestem wsciekla na niego, toz to K*&^*&%&^%$ niewie, ze ja tez chcialabym choc w niedziele odpoczac:no::no::no:
No i tak sie zaczela mila niedziela:-(
Chociaz mam nadzieje,ze wam sie uda;-):-)

Strasznie Wam zazdroszczę tej pięknej pogody bo u nas dziś strasznie ponury, zimny i deszczowy dzień, tylk się wbić pod kołdrę z książką w ręku... ale się rozmarzyłam:huh:

Aniulka dobrze że chociaż masz się dokąd przenieść na dodatkową godzinkę snu. Biedny Łuki - kiedy nasze dzieci nauczą się...smarkać?

Joanno ano trochę się wczoraj rozpisałyśmy - było baardzo fajnie:-) Zazdroszcże Ci śniadania do łóżka:tak:

Anineczka dobrze że mi szklanką głowy nie rozwalił bo najpierw wylał wodę, a potem rąbnął mnie w łeb tym szkłem... I śmiał się w głos - szok, złośliwiec mały!

Sorki,za moj wybuch zlosci,ale czasami lepiej jest cos napisac lub kopnac w sciane. Wolalam napisac;-)
TAtus pojechal dokladnie to, pokazac chlopakom co maja sprzatac.
Mogl ze soba zabrac chociaz Antka,ale tego nie zrobil, z przyczyn niewiadomych dla mnie:-(
NO coz, moja zlosc przeradza sie w smutek;-)
Antek jeszcze kombinuje cos przy dvd-zaraza mala:-)
no to edytko mialas szczescie:eek:, ze szklo grube :-)

Ci mężczyźni - wiecznie coś:-) Ja też już dziś się zdążyłam na chłopa wnerwić, na szczęście jak Anineczka udało mi się zdusić nerwy w sobie i nie wybuchnąć, choc nie było łatwo:baffled:

helooooo :cool2:

U mnie pogoda piękna, zero wiatru i czyste niebo z jasnym słońcem :cool2:

Mąż poszedł z córcią na spacer ale zbierali się prawie 3 godziny :wściekła/y:
u nas dzisiejsze atrakcje, to : wylana kaszka do naszego łóżka.
Tatuś miał sie dzisiaj zajmowac córunią ale... jak jej dawał kaszke to zasnął (ja spałam obok nich )
dziecko cicho siedzialo, wiec nikt nie reagował, potem Pariska złapała mnie swoimi lepkimi od kaszki łapkami za twarz, więc sie obudziłam i zobaczyłam tą wielką górę wylaną z butelki do naszego wyra :szok:

przedwczoraj podczas karmienia pusciła mi pawika do łóżka a wczoraj na noc nasikała :eek::eek::eek:
...jeszcze tylko jednego nie mieliśmy w łóżku :baffled:

Kupilismy dzisiaj na e bayu łóżeczko dla Pariski, takie ze ściąganymi bokami - ja je nazywam - przyszłościowe :-D
jak nam odpiszą na maila, to wieczorem mąż pojedzie je odebrac osobiscie.

Edytka piękny miałas dzisiaj poranek :-D
a Ty wiesz, że my mamy tyutaj książekczkę :urodziny biedronki :happy::happy::happy:
z Pl zabralismy tylko 4 zabawki i tą książkę też, bo to jest jedna z ulubionych Pariskowych zabawek, w ogóle Ryśka uwielbia książeczki, chyba po tatusiu :eek:

Aniulka mam nadzieje, że kolejna nocka już bez smarkania :tak:

Joanna
ale przygoda z wymiocinami :eek:

Anineczko, jak ja nie lubie sobie takich niespodzianek jak spotkała Ciebie
nie nawidze byc rozczarowaną :no:
Ale Twój mąż robi Tobie takie fajne niespodzianki, że np mozesz pospać do 12 :happy:, więc nie smutaj, napewno spotka Cie za to nagroda :happy:

Edytka
a Ty wiesz, że my mamy tyutaj książekczkę :urodziny biedronki :happy::happy::happy:
z Pl zabralismy tylko 4 zabawki i tą książkę też, bo to jest jedna z ulubionych Pariskowych zabawek, w ogóle Ryśka uwielbia książeczki, chyba po tatusiu :eek:

To super, Maciek ma z tej serii o rybce, też lubi książeczki.
Zazdroszczę Ci tej pogody.

My dziś raczej nie mamy szans na spacerek...

Aaa, i miejmy nadzieję, że obędzie się bez tego jednego w Waszym łóżku:baffled: :-) :-)

He mam nadzieje,ze mi to maz wynagrodzi,ale to chyba tez troche moja wina bo mnie przyzwyczail do laby w weekend,a tu nic.:eek:
Antek wlasnie walczy z usypianiem...hmmm cisza...chyba przegral ze snem:happy:

Oj nie jszcze go slysze,ostatnie podrygi:laugh2:

Antek uwielbia ksiazeczki z Kubusiem Puchatkiem:tak:
Albo z roznymi przyciskami i melodyjkami;-)

reklama
No i na spacer mimo ładnej pogody nie poszliśmy :-( łukasz ma smarki do pasa a wieje dośc silny wiatr... no i nie wygrzebaliśmy sie przed popołudniową drzemką:baffled:

Edytko i Melanie ale miałyście przygody od rana hihihi:szok::szok:
Anineczko przeszły Ci już smuteczki??? Ty naprawde masz dobrego chłopa i nie martw się, jak wróci, napewno zajmie sie Antośkiem;-)

Edytko dzisiejsza nocka będzie napewno lepsza dla mnie bo dzieci jada do babci na dwie nocki.... nie wiem tylko jak nockę zniesie Łukasz, no i babcia.... musze zaopatrzyć go w Nasivin, to pewnie nie będzie tak źle...:confused:

Do góry