reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ufff od chyba conajmniej pół godziny nadrabiam ten watek.... kilka dni i tyle zaległości....

Fajnie macie laseczki z tymi sklepami z tanimi markowymi ciuchami. W mojej dziurze markowe ciuchy to własciwie tylko w lumpeksie ( nie licząc big stara:baffled: i sportingu gdzie nike, adidas i reebok królują....)

Anineczko życze powodzenia Antkowi w przedszkolu. Napewno da sobie radę i założę się o bilet do irlandii i spowrotem, że Ty bardziej przezyjesz to rozstanie, niż on. Głowa do góry bedzie dobrze:tak:;-)

Kinus ale masz fajnego męża że Ci Hankę porywa ledwo z pracy wróci. i nie miej kochana wyrzutów bo tak jak pisały dziewczyny on napewno nie zauwazył tej miny:baffled::happy:

Beatko Majka zdolniach że hej! Brawa dla naszej czarnookiej.

Łukasza mowa to głównie tata at, yyyy ale wszystko pokazjue: jak myje raczki, jak brzuszek i jak główke. Jak się kąpie, gdzie jest aniołek i takie tam....
Pojął sztuki motoryczne, to pewnie teraz na mowe przyjdzie pora. I w końcu zaczyna interesowac sie książeczkami. O czytaniu raczej mowy nie ma, ale lubi jak mu opowiadam co jest na obrazku.

hmmmm nie wiem co jeszcze miałam napisac....

dzięki Kochane :-) no wiecie Maja idzie wolniej motorycznie, to jej w język poszło (szkoda, że nie w zęby :-p)
ha ha ha

Nie martw się Beatko i zebów się doczekasz. Łukaszowi tez cięzko idzie z zebami. od 4 misięcy mu wychodza dolne dwójki i cała reszta.... jak skończył poł roczku wyszły mi jedynki potem górne dwójki jak miał osiem miechów i na 6 się zatrzymał. dziąsła ma opuchniete jak banie ale zeby nie wychodza:no:

No cześć babeczki :-) !!!

A ja znowu pierwsza...Chwalicie się umiejętnościami swoich maluchów, to i ja dołączę się do tego zacnego grona zachwyconych rodziców:tak:.
Hanulinka mówi : mama, tata, aaa( Amber), am- jak chce jeść, aa-a -jak chce spać, Goga- na moją siostrę Gośkę, brum, brum- na samochody i wszystko co z jeżdzeniem związane, tak, nie- i kręci przy tym głową, po czym z urwisowatym spojrzeniem rusza w zabronionym kierunku: jak nie chce jeść, to też zdecydowane "nie" poparte odganiającym ruchem łapki :no:, ał- gdy szczeka piesek, baba, n ma- jak czegoś nie ma i łapki rozkłada, daj, da-da-jak jedziemy na spacerek, lala- na małe dzieci.Poza tym robi:
-papa
-kosi,kosi i brawo
- daje cześć
-przybija piątkę
-pokazuje jakie ma kłopotki
-klepie się po brzuszku, jak się ją zapyta czy było dobre
-jak się ją zapyta, "gdzie jest bozia" zawsze zlokalizuje święty obrazek :pokazuje paluszkiem i robi amen
-pokazuje jak śmierdzi kupka..marszczy nosek i tak zabawnie fufa, jak pachną kwiatki-też podobnie demonstruje, tylko mniej się krzywi;W ogóle lubi kwiaty, zawsze wszędzie je pokazuje i generalnie jest na etapie wąchania wszystkiego i dzielenia się spostrzeżeniami:-D
-na pytanie "jak kochasz mamusię" obejmuje mi łapkami szyjkę i jak poproszę o buziaczka, to bywa że dostanę..często nadstawia czółko :-)
-pokazuje jak tatuś myje raczki
-wie, gdzie ma nózki,główkę, ząbki, uszki...oczko pokazuje tylko u postaci z książek, to samo z noskiem ...
-na pytanie "jak Hania się śmieje" robi takie paniusiowate cha-cha cieniutkim głosikiem...można zrywać boki :laugh2:
-poza tym jak się ją poprosi o jakąś zabawkę , nawet bez pokazywania palcem to przyniesie
Rozumie, bardzo dużo i uwielbia jak czytam jej książeczki, szczególnie "Pana Pomidora".Czasami mam wrażenie, że coś chciałaby mi powiedzieć ..ale nie wychodzi:errr:...To tak pokrótce...Każdego dnia pojawia się jakaś nowinka...I w ogóle straszna z niej słodzinka :tak:

A w ogóle kochane jesteście, że mnie wczoraj tak bardzo pocieszałyście:tak:
I miałyście rację, że nie przejmował się moją miną ...Jak wrócił był radosny i szaleliśmy z Hanulką a potem, jak ją ululaliśmy, pizza i Szrek. Poszliśmy spać koło pierwszej,...Fajny wieczór i gdyby nie @ byłby pewnie jeszcze fajniejszy:-D

Zdolne te nasze dzieci

pozatym co kinek napisał darusia tez dużo robi , ale najbardzije mnie rozbraja jak kiwie na mnie palcem i głosno i stanowczoa muwi tititititi,

a od piątku muwi butyyy, butyyyy, zreszta ma jakas manie butów bo mogłaby sie nimi bawic godzinami

pozatym dzionek miło sie zaczół ciekawe jak sie sjkończy , wkurza mnie to że dalej nie wiem kiedy mam obronei mam nadzije ze nie dwoeim sie 2 dni przed bo to było chamstwo

Wszytkiego naj dla naszych Drugich połówek ,żebyście nas jak najmniej denerwowali :-) :-) :-) :-)

Czesc babeczki.
Wpadlam sie tylko przywitac i lece do wanny.
Maz moj najukochanszy dal mi pospac do 12!!:szok: :eek: :-)

Zobimy szybko obiadek i lecimy do OCEANARIUM pokazac Antkowi rybki;-) :-)
Jutro chcemy pojechac do DUblina do Zoo,ale niewiem czy damy rade.

Dobra lece.
Do zobaczyska wieczorem:laugh2: :laugh2:

reklama
Czesc babeczki.
Wpadlam sie tylko przywitac i lece do wanny.
Maz moj najukochanszy dal mi pospac do 12!!:szok: :eek: :-)
Anineczko to fajny ci zrobil prezent na dzien chlopaka :-)
bawcie sie dobzrw w oceanarium

igusia własnie zasnęla, wiec mam chwilke
u nas ok, Igusia juz pieknie chodzi i obecnie najbardziej lubi psy, od kad zaprzyjażnila sie z psem moich rodziców kundelkiem Mopsem, to tylko woła au!au! i chce sie z nim bawic

Gratulejemy wspanialcyh Umiejsetnosci dzieciaczkom

A jutro Ige zostawiamy z dziadkami, a mąż zaprasza mnie na randke, jedziemy do kina :tak::tak::tak: na Volver Almodowara :-):-):-):-):-):-)
pierwszy raz idziemy do kina od kiedy mamy Ige :zawstydzona/y:

Do góry