reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Przyjechał Jacko i od progu, że bierze Hanulkę na spacer :-). Dziecinka szczęśliwa, pies wniebowzięty, o sobie nie mówię, bo wiadomo :sorry2:.Zaraz jak poszli, zrobiłam sobie herbatkę , zasiadłam wygodnie przed kompem....Nie minęło 10 minut, zgrzyt w zamku, są z powrotem :szok:. Co się stało, pytam :eek: Jacek na to, że nie ma zrobionego przeglądu rejestracyjnego a trzeba do dzisiaj . I dupa ze spaceru:no2:. Widząc moją minę, wziął Hanulkę pod pachę i pojechał z nią. Nawdycha się dziewczę świeżego powietrza...nie ma co !
A ja tak siedzę i mam kaca moralnego, za tą swoją minę, kurde :baffled:. A miał być taki przyjemny wieczór. Z tego wszystkiego pójdę chyba wypucować łazienkę. Odreagować muszę :angry:...

Ponoć w Poznaniu też jest jakiś duży outlet na Słowiańskiej, ale nigdy tam nie byłam...Chyba się przejdę, bo mam ochotę na jakiś ciuch ale pustawe kieszenie...

Kinek zostaw ta lazienke i posiedz z nami.
Nie martw sie, ja tez czasami mam taka mine.
I wyrzuty tez sa, bo jakby nie bylo moj malz sie nie obija w robocie, a tylko jak wchodzi do domu to chce mu sprzedac Antka.
Ale pocieszam sie tym,ze przeciez ja tez sie nie obijam;-)

Oho chyba Anatol sie obudzil:baffled:

Maciek też się obudził po 2,5-godzinnej drzemce. Idę z nim na spacer bo się bardzo ładnie zrobiło.

Kinek też jesetem niezła w robieniu min...:wściekła/y:

U mnie falszywy alarm. Antek dalej spi.

Edytko milego spacerku.:happy:
No no Macius ma spanie.;-)ANtek dwa dni temu spal 3 godziny.:szok:
Az zagladalam do niego i sprawdzalam czy wszystko w porzadku:-p

Kinek chyba poszla waczyc z ta lazienka:laugh2:

Kinek nie przejmuj się miną :tak:
jesteś dobra kobita i Twój mąż napewno to wie :tak:

mój jakoś sam z siebie nie wpada na takie pomysły :eek:

a Majka nauczyła się mówić : "kotek" , "gdzie" i "nie ma" :-)

kinek nie przejmuj się, skoro Jacek wziął Haniulkę to znaczy że tak naprawdę chciał z nią spędzić czas a o Twojej minie zapomniał zanim wyszedł z klatki :tak: i już tylko Hani minki go obchodziły

reklama
no Majka już neźle zaczyna gadać:-) ale tylko jak chce sama, nic na pokaz ;-)

anineczko chłopcy chyba później zaczynają mówić, to normalne:happy:

Do góry