reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Przyjechał Jacko i od progu, że bierze Hanulkę na spacer :-). Dziecinka szczęśliwa, pies wniebowzięty, o sobie nie mówię, bo wiadomo :sorry2:.Zaraz jak poszli, zrobiłam sobie herbatkę , zasiadłam wygodnie przed kompem....Nie minęło 10 minut, zgrzyt w zamku, są z powrotem :szok:. Co się stało, pytam :eek: Jacek na to, że nie ma zrobionego przeglądu rejestracyjnego a trzeba do dzisiaj . I dupa ze spaceru:no2:. Widząc moją minę, wziął Hanulkę pod pachę i pojechał z nią. Nawdycha się dziewczę świeżego powietrza...nie ma co !
A ja tak siedzę i mam kaca moralnego, za tą swoją minę, kurde :baffled:. A miał być taki przyjemny wieczór. Z tego wszystkiego pójdę chyba wypucować łazienkę. Odreagować muszę :angry:...

Ponoć w Poznaniu też jest jakiś duży outlet na Słowiańskiej, ale nigdy tam nie byłam...Chyba się przejdę, bo mam ochotę na jakiś ciuch ale pustawe kieszenie...

Kinek zostaw ta lazienke i posiedz z nami.
Nie martw sie, ja tez czasami mam taka mine.
I wyrzuty tez sa, bo jakby nie bylo moj malz sie nie obija w robocie, a tylko jak wchodzi do domu to chce mu sprzedac Antka.
Ale pocieszam sie tym,ze przeciez ja tez sie nie obijam;-)

Oho chyba Anatol sie obudzil:baffled:

Maciek też się obudził po 2,5-godzinnej drzemce. Idę z nim na spacer bo się bardzo ładnie zrobiło.

Kinek też jesetem niezła w robieniu min...:wściekła/y:

U mnie falszywy alarm. Antek dalej spi.

Edytko milego spacerku.:happy:
No no Macius ma spanie.;-)ANtek dwa dni temu spal 3 godziny.:szok:
Az zagladalam do niego i sprawdzalam czy wszystko w porzadku:-p

Kinek chyba poszla waczyc z ta lazienka:laugh2:

Kinek nie przejmuj się miną :tak:
jesteś dobra kobita i Twój mąż napewno to wie :tak:

mój jakoś sam z siebie nie wpada na takie pomysły :eek:

a Majka nauczyła się mówić : "kotek" , "gdzie" i "nie ma" :-)

kinek nie przejmuj się, skoro Jacek wziął Haniulkę to znaczy że tak naprawdę chciał z nią spędzić czas a o Twojej minie zapomniał zanim wyszedł z klatki :tak: i już tylko Hani minki go obchodziły

reklama
no Majka już neźle zaczyna gadać:-) ale tylko jak chce sama, nic na pokaz ;-)

anineczko chłopcy chyba później zaczynają mówić, to normalne:happy:

Do góry