reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ineczka - nie mam rybek, sama sie w nim kąpie
mamy tam przezwroczysta folię, żeby nie było tak czarno
i co kilka dni - jej jest ciepło wymieniamy wode

a oczko jest głębokie... a raczej płytkie tak, że mi nogi całe sie moczą, no i troche dupka
a wielkie takie, że sie mogę w kółko materacem obkręcić ;D

to pewnie ja tata juz napuscił ze masz złego słowa o nim nie pisac a jak bedziesz to maluszek cie wtedy bedzie kopal moj czarek tez mowi do brzusia -" Kopnij matke bo pyskuje do ocja"

Ineczka, jak będziesz miała swojego dzidziolka to tez będziesz taka "mądra" jak ja ;)

Beacia ja też najchętniej żalę się mojemy w sms ach bo wtedy dociera do niego to co mam do powiedzenia a jak gadam to jednym uchem wpuszcza a drugim frrruuuu i .... "co mówiłaś?" Ach te chłopy... ;) ;) ::)

Melanie ja sie mocze w baseniku dmuchanym dla dzieci. Moga sie cala polozyc i jeszcze Jagoda sie miesci na luzie.
A jak pomagier, podglada?

reklama
Do góry