reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie takie oczko do taplania jest super na takie dni jak ostatnio :D

co do zapachu to ja zawsze jak maz wyjdzie do pracy przenosze sie na jego poduszke i tez jakbym go jeszcze glaskala :D

reklama
dobra to teraz mi tu napiszcie czy wasze maluszki was mocno kopią
bo mnie tak w sam raz
rano malutko bardzo
w dzień czasem cos tam puknie
wieczorem około połnocy daja czadu ale jak ide spać, to kończy
i mogę sie wyspać

czyli jestem bardzo zadowolona z mojego dziecka ;D

Kociak ja też jestem strasznie zazdrosna o mojego mena niestety.Wczoraj wypomniełam mu jakąś koleżanke z gry z która gra na necie bo pisał do niej na gg.Oczywiscie nie wiedziałam o czym pisali i sie wkurzyłam.M+Nazdałam mu jak świni do koryta i sama nie wiem za co_Okazało sie że on próbuje ją zeswatać z naszym kumplem bo on jest sam i jest nią zainteraesowany i dlatego do niej pisał i ona posłała mu zdjęcie(które zdąrzyłam skasować zanim mi cokolwiek wytłumaczył).Ale namieszałam a to wszystko przez zazdrość.A teraz w ciąży to po prostu mam jakies omamy i sama dużo sobie zmyślam.I potem wychodzą chcki klocki.Ach te hormony!!!!
Aniulka no właśnieJednym wleci drugim wyleci.Szkoda nerwów!!!

anija pisze:
Melanie ja sie mocze w baseniku dmuchanym dla dzieci. Moga sie cala polozyc i jeszcze Jagoda sie miesci na luzie.
A jak pomagier, podglada?

nie przyłapałam go

może wie, że kamieniem dostanie i dał sobie spokój ;D

Kociak każdy jest zazdrosny o swoja połówkę. Ja kiedyś też takie cyrki odstawiałam...  ::) ::) ::)zazdrośnica jedna,  ;) ale juz nauczyłam się tolerancji i wyrozumiałości. Oczywiście do pewnych granic, a mój mąz doskonale wie gdzie ta granica się znajduje i nawet nie próbuje się do niej zbliżyć.... ale tego też musieliśmy się nauczyć... :) :)

Melanie ale masz fajowo z tym oczkiem ::) ::)

Mój maluszek kopie coraz bardziej i coś czuje ze bedzie długi lub długa jak tatuś bo czasami jak sie przeciągnie to nie moge powietrza złapać a to dopiero 6,5 miesiąca!!!!Nie myśle nawet co bedzie we wrzesniu!!!

reklama
no własnie
mi sie tez czesto słabo oddycha

a ja mam klaustrofobie i jak nie moge oddychac głęboko to wpadam w małą paniczkę ;D

Do góry