reklama
M
Melanie
Gość
dobra to teraz mi tu napiszcie czy wasze maluszki was mocno kopią
bo mnie tak w sam raz
rano malutko bardzo
w dzień czasem cos tam puknie
wieczorem około połnocy daja czadu ale jak ide spać, to kończy
i mogę sie wyspać
czyli jestem bardzo zadowolona z mojego dziecka ;D
bo mnie tak w sam raz
rano malutko bardzo
w dzień czasem cos tam puknie
wieczorem około połnocy daja czadu ale jak ide spać, to kończy
i mogę sie wyspać
czyli jestem bardzo zadowolona z mojego dziecka ;D
Kociak ja też jestem strasznie zazdrosna o mojego mena niestety.Wczoraj wypomniełam mu jakąś koleżanke z gry z która gra na necie bo pisał do niej na gg.Oczywiscie nie wiedziałam o czym pisali i sie wkurzyłam.M+Nazdałam mu jak świni do koryta i sama nie wiem za ckazało sie że on próbuje ją zeswatać z naszym kumplem bo on jest sam i jest nią zainteraesowany i dlatego do niej pisał i ona posłała mu zdjęcie(które zdąrzyłam skasować zanim mi cokolwiek wytłumaczył).Ale namieszałam a to wszystko przez zazdrość.A teraz w ciąży to po prostu mam jakies omamy i sama dużo sobie zmyślam.I potem wychodzą chcki klocki.Ach te hormony!!!!
Aniulka no właśnieJednym wleci drugim wyleci.Szkoda nerwów!!!
Aniulka no właśnieJednym wleci drugim wyleci.Szkoda nerwów!!!
M
Melanie
Gość
anija pisze:Melanie ja sie mocze w baseniku dmuchanym dla dzieci. Moga sie cala polozyc i jeszcze Jagoda sie miesci na luzie.
A jak pomagier, podglada?
nie przyłapałam go
może wie, że kamieniem dostanie i dał sobie spokój ;D
Kociak każdy jest zazdrosny o swoja połówkę. Ja kiedyś też takie cyrki odstawiałam... : : :zazdrośnica jedna, ale juz nauczyłam się tolerancji i wyrozumiałości. Oczywiście do pewnych granic, a mój mąz doskonale wie gdzie ta granica się znajduje i nawet nie próbuje się do niej zbliżyć.... ale tego też musieliśmy się nauczyć...
Melanie ale masz fajowo z tym oczkiem : :
Melanie ale masz fajowo z tym oczkiem : :
Kociak pisze:gabi a jak by nas nie bylo to ich by tez nie bylo ;p
wiesz co moj facio by teraz odpowiedził
- " jak by nie było kobiet to bysmy se inne zwierzatko wychowali byle by na drzewo nie uciekło"
reklama
M
Melanie
Gość
no własnie
mi sie tez czesto słabo oddycha
a ja mam klaustrofobie i jak nie moge oddychac głęboko to wpadam w małą paniczkę ;D
mi sie tez czesto słabo oddycha
a ja mam klaustrofobie i jak nie moge oddychac głęboko to wpadam w małą paniczkę ;D