reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aniulka
ano narozrabial i to porzadnie ;) jak spi u mnie w domu a pozniej jedzie to chodze i wacham poduszki ;) najlepiej mi sie na nich zasypia ;D

Hej kobitki!!!Ale macie tematy  ;D
Uszy ,zęby ...Kurcze.Melanie ja też sie na ta twoja szkołe pisze bo dentysty do dziś nie odwiedziłam mimo potrzeby.Mój strach ma wielkie oczy  :o :o :o,i raczej go szybko nie pozbede.Pójde jak już mnie bedzie zmuszać sytuacja ;).Teraz w ciąży to wcale panikara ze mnie.sZOK!!!
No a z tym "patyczkiem" to też różnie bywa ;D ;D ;D

No Gabi nie wiadomo, może wtedy tez bolało.... ;D ;D ;)

Kociak, ja też tak kiedyś robiłam... teraz też czasem mi się zdarzy ale ciiiiiiiiiiiiiiii..... ;)

a jak mój mąz wychodzi z domu a ja śpie to biore jego koszulke i przez nią oddycham albo przytulam sie do niej ;D ;D ;D

teraz to już mi sam wciska ta koszulke jak wychodzi
bo mnie kiedys przyłapał co wyrabiam ;D

reklama
A myslalam ze to jest dziwne to co ja robie ale widze ze nie ;) :)
ZAraz wlasnie wskocze do tekiego luzeczka gdzie patryk dzisiaj spal i bede wachac wszystko :):):):)

Do góry