ja jak pomieszkuje troche u czrka to jak robie mu czasami pranie tzn jak juz je suche zdejmuje to zawsze ukradne mu bokserki a potem jak spie u niego to se je zakładam do spania i on sie wtedy tak fajnie wkurza i mowi ze mam zdjac bo mu je rozciagne- bo on chudzina
reklama
czesc dziewczyny! mily wieczor sie zapowiada, wieje cieply wietrzyk mimo tego upalu
Gabi z okazji Twojej stodniowki zjadam za Twoje zdrowie i zdrowie Twojego malenstwa lody z kandyzowanymi wisniami i truskawkami
Dorka doskonale Cie rozumiem, ja odkladalam ciaze, bo praca, bo za malo pieniedzy itp. i wkoncu stwierdzilam, ze nie ma sie na co ogladac, szefowie sobie poradza (nikt nie jest niezastapiony), pieniadze sie zawsze znajda (sa ludzie ktorzy maja malo, a stac ich na dzieci),
a tak naprawde moje szczescie w przyszlosci jest najistotniejsze i cale szczescie nie mialam trodnosci z zajsciem w ciaze, poza strachem na poczatku ciaze przechodze gladko
a tez mnie kolezanki straszyly, a rok temu szefowa chodzila w ciazy i narzekala jakby ja z krzyza sciagali...
i myslalam, ze bedzie ciezko, a jest o wiele lepiej niz sobie wyobrazalam
Ciaza jest super
Melanie nie zazdroszcze Ci przygody z ptakami
ale z Tego co widze to mieszkasz bardzo blisko z przyrody masz rybki w tym oczku wodnym?
Aniulka, z tymi uszami - Ty to masz doswiadczenie! az dech zapiera
widac ze jestes zaprawiona z Kubusiem w boju o zdrowie
Gabi z okazji Twojej stodniowki zjadam za Twoje zdrowie i zdrowie Twojego malenstwa lody z kandyzowanymi wisniami i truskawkami
Dorka doskonale Cie rozumiem, ja odkladalam ciaze, bo praca, bo za malo pieniedzy itp. i wkoncu stwierdzilam, ze nie ma sie na co ogladac, szefowie sobie poradza (nikt nie jest niezastapiony), pieniadze sie zawsze znajda (sa ludzie ktorzy maja malo, a stac ich na dzieci),
a tak naprawde moje szczescie w przyszlosci jest najistotniejsze i cale szczescie nie mialam trodnosci z zajsciem w ciaze, poza strachem na poczatku ciaze przechodze gladko
a tez mnie kolezanki straszyly, a rok temu szefowa chodzila w ciazy i narzekala jakby ja z krzyza sciagali...
i myslalam, ze bedzie ciezko, a jest o wiele lepiej niz sobie wyobrazalam
Ciaza jest super
Melanie nie zazdroszcze Ci przygody z ptakami
ale z Tego co widze to mieszkasz bardzo blisko z przyrody masz rybki w tym oczku wodnym?
Aniulka, z tymi uszami - Ty to masz doswiadczenie! az dech zapiera
widac ze jestes zaprawiona z Kubusiem w boju o zdrowie
A ja myślałam że to tylko ja mam takie zagrania ;D :laugh:.Mo mąż zoriętował się ż jak ma iść na noc i goli się to zawsze kaze mu sobie odpocząć jeszcze i położyć się na chwile na podusi...a potem ja męża do pracy a podusie srrrruuu do łóżeczka i zasypiam. :laugh: ;D
Gabi22 masz racje faceci są cholernie mało romantyczni albo tak ciężko kapują.Ja casami nie mam siły z moim już na ten temat rozmawiać i wczoraj jak poszedł na nocke to wyżaliłam sie mu na gg(bo ma w pracy dostęp do netu)i mi ulżyło.
Gabi22 masz racje faceci są cholernie mało romantyczni albo tak ciężko kapują.Ja casami nie mam siły z moim już na ten temat rozmawiać i wczoraj jak poszedł na nocke to wyżaliłam sie mu na gg(bo ma w pracy dostęp do netu)i mi ulżyło.
reklama
Aniulka ale zadna z was nie jest tak glupio zazdrosna o swojego meza napewno jak ja
Co troche do niego wydzwaniam Nawet jak jest u sibie w domu
Teraz ten wyjazd do czecg spytal sie mnie dzisiaj nie wiedzialam co mam zrobic ale skoro sie wczoraj klucilismy to po co ma mi pozniej wytykac ze ja mu zabraniam gdzies jechac Wiec sie zgodzilam ale bede napewo co troche dzwonic bede sie bac
Co troche do niego wydzwaniam Nawet jak jest u sibie w domu
Teraz ten wyjazd do czecg spytal sie mnie dzisiaj nie wiedzialam co mam zrobic ale skoro sie wczoraj klucilismy to po co ma mi pozniej wytykac ze ja mu zabraniam gdzies jechac Wiec sie zgodzilam ale bede napewo co troche dzwonic bede sie bac