reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka sto lat sto lat !!!
Cieszę się że po wizycie u doktorka wszystko jest ok
Edit nie wiedziałam, że byłas w szpitalu, myślałam, że w domku sie oszczędzasz ale sie juz martwiłam, bo wspominałas, że wpadniesz od czasu do czasu
Fajnie, że juz jesteś w domku, wytarmoś swojego męża, bo on pewnie też tęsknił za toba jak cholera.
Anija a ja sie juz od jakiegos czasu zastanawiam jak tam twoje kwiatki???
Moje warzywka zasiałam dopiero z tydzień temu
ale zebrałam w tym czasie inne urodzajne plony
9 czerwca sie obroniłam ;D ;D ;D
i teraz mam już wakacje całą parą
ciuszków nakupowałam troszkę ale wiele tego nie ma... powiedziałabym średnio.
a reszty jescze nie mam tzn wózka, łóżeczka, kosmetyków itp
Kociak dobrze, że czujesz ruchy a jak sie dowiem, że rano zaspałaś, to...
jutro Ci powiem.
Cieszę się że po wizycie u doktorka wszystko jest ok
Edit nie wiedziałam, że byłas w szpitalu, myślałam, że w domku sie oszczędzasz ale sie juz martwiłam, bo wspominałas, że wpadniesz od czasu do czasu
Fajnie, że juz jesteś w domku, wytarmoś swojego męża, bo on pewnie też tęsknił za toba jak cholera.
Anija a ja sie juz od jakiegos czasu zastanawiam jak tam twoje kwiatki???
Moje warzywka zasiałam dopiero z tydzień temu
ale zebrałam w tym czasie inne urodzajne plony
9 czerwca sie obroniłam ;D ;D ;D
i teraz mam już wakacje całą parą
ciuszków nakupowałam troszkę ale wiele tego nie ma... powiedziałabym średnio.
a reszty jescze nie mam tzn wózka, łóżeczka, kosmetyków itp
Kociak dobrze, że czujesz ruchy a jak sie dowiem, że rano zaspałaś, to...
jutro Ci powiem.
kwiatki osiagnely juz doroslosc. sa wielkie i kwitna, oczywiscie te ktorych teraz pora na kwitnienie. a wieczorkiem cudnie pachnie maciejka. szkoda ze janek sie teraz nie urodzi, spodobaloby mu sie.
Gratulacje pani magister Melanie. Jest co fetowac jakby nie bylo. To faktycznie mozesz juz tylko o wakacjach myslec.
Gratulacje pani magister Melanie. Jest co fetowac jakby nie bylo. To faktycznie mozesz juz tylko o wakacjach myslec.
M
Melanie
Gość
Dzisiaj jestem tu pierwsza ;D
udało mi sie wyprzedzić Kociaka
Anija, jak robiłam listę terminów wrześńiówek, to mąż przestudiował ja i spodobały mu sie imiona jakie wybrałas dla Twojego synka ;D
mówi, że fajnie razm brzmią
a ja dzisiaj jestem bez męża, bo wyjechał rano na śląsk z moim tatą w biznesach ;D
lubię jak razem jeżdżą, oni też lubią - świetnie sią dogadują.
zrobię dzisiaj kilka pożytecznych rzeczy, mam do sprzedania cały karton książek, więc powystawiam aaukcje na allegro od 1 pln
może komus sie przydadzą
Miłego dnia !!! ;D
udało mi sie wyprzedzić Kociaka
Anija, jak robiłam listę terminów wrześńiówek, to mąż przestudiował ja i spodobały mu sie imiona jakie wybrałas dla Twojego synka ;D
mówi, że fajnie razm brzmią
a ja dzisiaj jestem bez męża, bo wyjechał rano na śląsk z moim tatą w biznesach ;D
lubię jak razem jeżdżą, oni też lubią - świetnie sią dogadują.
zrobię dzisiaj kilka pożytecznych rzeczy, mam do sprzedania cały karton książek, więc powystawiam aaukcje na allegro od 1 pln
może komus sie przydadzą
Miłego dnia !!! ;D
Hej, Kobietki
Edit, jak sie ciesze, ze sie odezwalas i, ze wrocilas do domku! Trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj, jak najwiecej... musimy uspokoic te nasze macice
Ojej, Aniulka, zagapilam sie, ale juz sie poprawiam: 100000000 latek Kochana i duuuuzo zdroweczka, bo jest najwazniejsze :-* ;D
mialam okropna noc
najpierw -> jakies bydlo wracajace z ogrodkow piwnych (ktorych niestety coraz wiecej kolo nas) darlo sie do 2 w nocy...
potem -> po wzieciu procha o 4 w nocy (musze brac co 4 g.) sen prysl i juz nie wrocil
efekt? spalam 2 g. ale najgorsze jest to, ze lapia mnie jakies stany niemalze depresyjne... wydaje mi sie, ze nie dam sobie rady... ze bede calkiem sama... o klopotach materialnych juz nawet nie wspominajac
Edit, jak sie ciesze, ze sie odezwalas i, ze wrocilas do domku! Trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj, jak najwiecej... musimy uspokoic te nasze macice
Ojej, Aniulka, zagapilam sie, ale juz sie poprawiam: 100000000 latek Kochana i duuuuzo zdroweczka, bo jest najwazniejsze :-* ;D
mialam okropna noc
najpierw -> jakies bydlo wracajace z ogrodkow piwnych (ktorych niestety coraz wiecej kolo nas) darlo sie do 2 w nocy...
potem -> po wzieciu procha o 4 w nocy (musze brac co 4 g.) sen prysl i juz nie wrocil
efekt? spalam 2 g. ale najgorsze jest to, ze lapia mnie jakies stany niemalze depresyjne... wydaje mi sie, ze nie dam sobie rady... ze bede calkiem sama... o klopotach materialnych juz nawet nie wspominajac
reklama