reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

wnerwiłam się wzięłam ręcznik, poszłam do niego i
powiedziałam mu tak,

no kochaniutki, koniec żartów :police:

machałam tym ręcznikiem jak torreador i wleciał w końcu z tego korytaża do pokoju gdzie miał szeroko otwarte wielkie okno
uważam to za sukces, bo koło godziny latał po korytażu
zaraz póję zobaczyć czy wyleciał z tego pokoju

głupi ptaszek

reklama
Melanie a machalas np. jakims materialem? tak, zeby go zagnac w strone okna... on spanikowal na pewno i nie wie, co robic  ;)

Moj maz wasnie pojechal z psina na badanie krwi - trzeba szybko sprawdzic, jak b. spadl mu poziom luminalu, bo inaczej bedzie mial wiecej atakow :(
strasznie to wyglada, a najgorsze, ze psisko potem nie wiedzi i nie slyszy przez ok. 15 min.  :(

Aniulka pewnie Cie caly czas lydka boli? nie cierpie skurczy lydek uhhhhh :mad:

Kociak, bez badan ani sie waz siadac do komputera!!!! >:D

Ineczka my mamy to samo z kasetami vhs, szkoda, ze jeszcze tyyyle kosztuje przegranie na dvd :( ale mysle, ze z czasem te ceny spadna :)

Melanie BRAWO torreadorze :)

znalazłam ale zapomniałam
musze jeszez raz poszukac
wydaje mi się, że to było 13 lipca - bardzo mi się podoba ta data ;D

idę dzisiaj koło południa do koleżanki - tej co urodziła tego maluszka Norbercika ponad miesiąc temu, wkleiłam gdzieś jego fotę...
przeprowadziła sie do nowego mieszkanka
jade obadac teren ;D

Blanus napisz co z psiakiem jak wróci mąż.

Dziękuję za brawa w sprawie ptaka ;D

jeeej, az Ci zazdroszcze :) wczoraj kiedy bylam na ktg widzialam takiego 3 tygodniowego maluszka, juz sie nie moge doczekac, kiedy bede sama trzymala swoja córunie :) ;D
jak bedzesz mogla zrob zdejcia!!!

a jesli chodzi o imieniny, to ja sie strrrasznie naszukalam daty, ale znalazlam! 26 marca! bedzie spora roznica miedzy urodzinami, imieninami, no i wigilia :)
moja kolezanka Ewa ma imieniny w wigilie, a urodzila sie 30 grudnia... to sie nazywa miec pecha z prezentami ;)

Moim zdaniem fajnie jest miec imieniny albo urodziny wiosną i latem
można wtedy takie wiosenne lub letnie imprezki robić ;D

zdjęcia moge co najwyżej telefonem pstryknąć, bo mąż ma (prawie) zawsze swój sprzęt ze sobą
nawet jak by zostawił, to wolałabym go nie ruszać ;D ;D ;D

myślę, że nie długo będę miała swój kieszonkowy aparacik, żebym mogła sama pstrykać ;)
mojego męża sprzęt jest taaaaki cięzki ::)

to się chyba powinnaś cieszyć że ten sprzęt jest taki ciężki:)ja chyba przytyłam od wczoraj 5 kg:( nawet mój mężczyzna to zauważył i obawia się, że nie zmieszczę się w sukienkę na ślub-zostaje zawsze dresik:/

reklama
Melanie jasne :) wiecej mozliwosci ;) ja mam niestety imieniny w grudniu... w swaitowy dzien chorych na aids... ale rodzicom wyszlo to naprawde niechcacy ;)

Kangurki cenie niekonwencjonale stroje slubne :laugh: a jeszcze bardziej takie podejcie ;D ;D

Mezus wlasnie wraca z Michasiem, ale na wyniki musimy 2-3 dni poczekac, w razie ataku ma dostac zastrzyk :(

Do góry