reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aniulka sto lat sto lat !!!
Cieszę się że po wizycie u doktorka wszystko jest ok

Edit nie wiedziałam, że byłas w szpitalu, myślałam, że w domku sie oszczędzasz ale sie juz martwiłam, bo wspominałas, że wpadniesz od czasu do czasu
Fajnie, że juz jesteś w domku, wytarmoś swojego męża, bo on pewnie też tęsknił za toba jak cholera.

Anija a ja sie juz od jakiegos czasu zastanawiam jak tam twoje kwiatki???
Moje warzywka zasiałam dopiero z tydzień temu
ale zebrałam w tym czasie inne urodzajne plony
9 czerwca sie obroniłam ;D ;D ;D
i teraz mam już wakacje całą parą

ciuszków nakupowałam troszkę ale wiele tego nie ma... powiedziałabym średnio.
a reszty jescze nie mam tzn wózka, łóżeczka, kosmetyków itp

Kociak dobrze, że czujesz ruchy a jak sie dowiem, że rano zaspałaś, to...
jutro Ci powiem.

kwiatki osiagnely juz doroslosc. sa wielkie i kwitna, oczywiscie te ktorych teraz pora na kwitnienie. a wieczorkiem cudnie pachnie maciejka. szkoda ze janek sie teraz nie urodzi, spodobaloby mu sie.

Gratulacje pani magister Melanie. Jest co fetowac jakby nie bylo. To faktycznie mozesz juz tylko o wakacjach myslec.

Dzisiaj jestem tu pierwsza ;D
udało mi sie wyprzedzić Kociaka

Anija, jak robiłam listę terminów wrześńiówek, to mąż przestudiował ja i spodobały mu sie imiona jakie wybrałas dla Twojego synka ;D
mówi, że fajnie razm brzmią :)

a ja dzisiaj jestem bez męża, bo wyjechał rano na śląsk z moim tatą w biznesach ;D
lubię jak razem jeżdżą, oni też lubią - świetnie sią dogadują.

zrobię dzisiaj kilka pożytecznych rzeczy, mam do sprzedania cały karton książek, więc powystawiam aaukcje na allegro od 1 pln
może komus sie przydadzą :)

Miłego dnia !!! ;D

Hej, Kobietki :)

Edit, jak sie ciesze, ze sie odezwalas i, ze wrocilas do domku! Trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj, jak najwiecej... musimy uspokoic te nasze macice :)
Ojej, Aniulka, zagapilam sie, ale juz sie poprawiam: 100000000 latek Kochana i duuuuzo zdroweczka, bo jest najwazniejsze  :-* ;D

mialam okropna noc :(
najpierw -> jakies bydlo wracajace z ogrodkow piwnych (ktorych niestety coraz wiecej kolo nas) darlo sie do 2 w nocy...
potem -> po wzieciu procha o 4 w nocy (musze brac co 4 g.) sen prysl i juz nie wrocil :(
efekt? spalam 2 g. ale najgorsze jest to, ze lapia mnie jakies stany niemalze depresyjne... wydaje mi sie, ze nie dam sobie rady... ze bede calkiem sama... o klopotach materialnych juz nawet nie wspominajac :(

reklama
Do góry