reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Blanusku co za noc miałaś....
i jeszcze rano ten atak psiaczka.
Oj kobitko takich nerwów, to Tobie teraz nie trzeba
te stany o jakich piszesz zapewne rosną do rangi depresji dlatego, że jesteś w ciąży
pomyśl o problemach w ten sposób
jak będzie tak będzie a na pewno dzasz sobie radę
ludzie są w o wiele gorszych sytuacjach i wychodzą na swoje
a jak ktoś bardzo chce, to bedzie po jego myśli
Blanusku nic nie dadzą tu nerwy
mogą tylko pogorszyć twój stan
Nosek do góry :)

A co do imienia córci, to tak myślałam, że się Tobie spodoba kiedy tylko przeczytałam jakie będzie miała twoja córeczka ;D ;D

reklama
Blanus moj piesek tez czesto niedomaga, dostaje paralizu i jest juz stary :( to straszny widok jak cierpi :(

Edit jak dobrze, ze jestes, nie przypuszczalam, ze byl szpital w obrotach, ale lepiej sie tam nie spiesz :D

Melanie widze ze tez robisz czystki z ksiazkami :)
ja dorzucilam do tego jeszcze czystki w papierach i skanuje wszystko co popadnie, a troche sie tego naskladalo :)
dzis rano dopadl mnie jednak jakis kryzys i odczuwam brak sil nawet na zrobienie sniadania, ale pewnie mi przejdzie :D
musze przygotowac meble do przesuwania, bo pasuje mieszkanie wymalowac, wiec zeby maz mial mniej pracy to sie pozbywam szpargalow, ale to jednak schodzi
najgorzej jest z kasetami wideo, bo my jestesmy zbieracze filmow i jak nie bylo dvd to skladalismy na vhs, a teraz pasowalo by to wszystko przegrac na plyty tylko ze nie ma czasu, bo to bardzo dlugo schodzi, pewnie na emeryturze sie za to wezme :D

zabieram sie do zycia :D
trzymajcie sie zdrowo i za brzuszki :D

Tak Kociak chodziło mi o te badania
czy przepadną czy da sie jednak coś zrobić

Wleciał mi do domu ptaszek
lata po korytarzu i sra :-[
otworzyłam mu drzwi od pokoju i okno szeroko
a on głupek jeden lata po korytarzu i ani smie wlaciec do pokoju
wkurza mnie ten mały gnojek

Cześć Gwiazdeczki :) :)

U mnie dzisiaj zapowiada się niezły skwar... 8)

Dziękuje za życzenia z okazju studniówki ;)

Ja tez ostatnio kiepsko sypiam :( a dzisiaj na dokładkę taki skurczm nie złapał w łydkę, że...... ::) ::) :mad: :mad:

Kociak zrobiłaś te badania???? bo jak nie to....

Blanus i Ineczka wszpółczucia dla Waszych piesków, to straszne jak się patrzy jak się męczą i za bardzo nie można im pomóc.. :(

Melanie, co z tym ptakiem? wyleciał w końcu??

Wypadałoby sie wziąść do roboty za przykłądem Ineczki, ale jakoś takoś... nie chce mi się :p :p

Miłego dnia wszystkim Paniom życzę ;)

reklama

Byłam na spaceru w lesie z kundlem
a ten ptak w domu ciągle siedzi
i mi na nerwy działa, bo ćwierka jak porąbany i brudzi
jak ja mam go wygonić ???

Do góry