reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzień dobry wszystkim

Joanko bardzo sie ciesze że Krzys jest już po i ze jesteście w domku (przynajmniej żaden syf ze szpitala Was nie dopadnie)... Krzys jest dzielnym małym mężczyzną, i teraz na pewno wszystko będzie już u Was dobrze
Buziaki dla Ciebie i dla Krzysiunia :-* :-* :-*

Wszystkim zycze miłego dzionka

reklama
Przed wyjściem do szpitala
krzys21eq.jpg

krzys31at.jpg

przed wyjściem do domu
krzy18jj.jpg

ufff, ja też odetchnęłam :)

dobrze, że już jesteście w domu - byle dalej od szpitala :p

super, że z Krzysiem wszystko dobrze :)

całuski dla Was wszystkich :-*

Joanko super że już po:)i super z tym strajkiem wam się udało:D

najgorsze za wami, teraz będzie tylko lepiej:)

buzialki dla Krzysia

Huraaa!!!!! Krzyś w domu !!!!! Nareszcie!!!!!

" mam nadzieję że od teraz będzie już tylko lepiej."
Jestem tego pewna Joanko :-*

dzień dobry!!!
nie mam na nic czasu, jestem taka zaganiana i do tego zamotana.
nic nowego się nie wydarzyło :)

Joanko, bardzo się cieszę, że już po i w miarę ok. teraz będzie już tylko lepiej!!!!

reklama
Rozi włozyla dzisiaj stópke do buzi. to było jakis czas temu ale nie zamierza przestac non stop go ciamka ;D

Do góry