reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

CZEŚĆ ja też mam nadzieję na krótko, bo mam mnóstwo zaległej roboty a święta tuż tuż....Pewnie znowu BB wciągnie mnie tak, że zrobię 1/3 :p Życzę miłego sprzątania wszystkim kobietom pracującym ;)

reklama
Dzień dobry z pracy - nie żebym nierób była - okienko mam.

U nas pogoda brzydka, zimno, ciemno i w ogóle spać się chce.
Maciek ostatnio budzi się o 4 i już nie śpi.
Rozcichany, bawić się chce albo chociaż popatrzeć na swoją ukochaną śpiącą rybkę w minimini.

Życzę Wam bardzo miłego dnia.

Dzien Dobry

U nas podobnie z pogoda szaro, ponuro ale cieplo- tylko zeby znowu nie padalo :(
Dzisiaj od rana porzadki wstalam razem z mezem o 4 rano i odrazu zabralam sie za prasowanie- potem ukladanie w szafach- no i teraz sialam na tylek i juz mi sie niechce a jeszcze duzoooooooooooooo do zrobienia :p - zaczelam nawet myslec o zmianie mieszkania na wieksze -bo tu juz mi sie nic nie miesci
Zaraz wskocze pod prysznic to moze nowych sil nabiore :)
Niki dzisiaj wyjatkowo grzeczny- chyba tata dobrze z nim pogadal ;D ciekawe co mu naobiecywal :D

a muszę wam napisać, że jak byliśmy ostatnio u neurologa to mi pani doc powiedziała że każda porządna mama powinna codziennie przeglądać jakieś forum:DDDD

poczułam się taka dowartościowana ;D

dziendoberek ;D

slonce swieci, spacer planuje dlugi ;D
na solarium sie nie wybieram, bo maz znow zapomnial zostawic mi karnetu (chodzimy na spole) ;D
forum juz poczytalam ;D
pokarminy sie troche, tzn pobrudzimy ciuszki i w droge ;D
milego dnia ;D

DZIEŃDOBRY WITAM :)
piękna dzis pogoda słoneczka przypieka ::)

Kuba nadal ma temperaturę więc poszłam z nim do lekarza osłuchała go obejrzała gardziołko i nic tam niema więc dała mi jeszcze skierowanie na mocz ale wynik będzie dopiero w poniedziałek więc cały weekwnd będę się martwić ::)
powiedziała że to mogą być zęby ale niewiadomo ma 38,5 jak na zęby to chyba trochę zawysoka ta temperatura ???

Heeej!
Ja tez tylko sie witam i lece sprzatac, bo dzis wreszcie mam mniej pracy ;D ;D ;D ;D

a jak juz sie uwine (albo zaprzegne malzona) to pobuszuje na watkach ;)

nikt nic nie wie, co z Krzysiem?

Blanus tez czekam na wiesci o krzysiu i właczylam kompa odrywajac sie od sprzatania po to zeby sie czegos dowiedziec a tu niestety cisza.

piekna pogoda dzis...humor mi dopisuje choc dzis tesciowa przyjezdza na noc ;) ;) ;)

reklama
Witajcie kochane, tak pędziorkiem bo robocizny masa cała, przede wszystkim muszę wygotować wszstko co miało stycznośc ze szpitalem.
Krzyś planowo miał wczoraj wycięty guzek, wycinek zabrany do analizy ale zdaniem chirurga, który go operował, nie ma zmian nowotworowych.
W szpitalu było na tyle paskudnie że dopadła mnie migrena, Krzyś ma wstręt do ludzi itp itd.
Mały zareagował dośc źle na narkozę, mógł jeśc dopiero po 7 godzinach, ale kiedy dałam mu wodę, poleciał paw, w nocy kolejny, a młody wrzask podnosił non stop bo od doby w brzusiu pustka.
Ale było, minęło, ma cięcie na 2 cm, spore, kiedyś pstryknę fotkę z Krzysiem "po".
a..dostaliśmy dziś przepustkę do domu z racji strajku :p
w poniedziałek mamy się stawić do kontroli i po wypis, mam nadzieję że od teraz będzie już tylko lepiej.
A szpitale, kolejny raz się przekonałam, omijać szerokim łuczyskiem.
Więcej opowiem wam innym razem, bo cięzko jest, młody się rozkleił na maksa i trzeba go ciągle nosić na rączkach.
Dziękuję wam serdecznie za troskę. Buziaki w czółka.

Do góry