reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam drogie wrześnóweczki. Coś ostatnio mało tu zaglądam. Choć staram się od czasu do czasu czytać ..ale juz nie mam czasu na odpisywanie. STrasznie przykro mi z tego powodu, że tak mało tu się udzielam. No ale nieststy życie jest brutalne. A doba ma tylko 24 godziny. Mam nadzieję, że się to jakoś kiedyś wszystko unormuje. Przyzwyczaję się do pracy, zakupów, sprzątania, wychowywania dziecka i chwili wolnej dla siebie...hihihi. Ale najważniejsze jest to, że zdrowie dopisuje i jestem szczęśliwą mamą. ;D ;D

Winia pisze:
Witam drogie wrześnóweczki. Coś ostatnio mało tu zaglądam. Choć staram się od czasu do czasu czytać ..ale juz nie mam czasu na odpisywanie. STrasznie przykro mi z tego powodu, że tak mało tu się udzielam. No ale nieststy życie jest brutalne. A doba ma tylko 24 godziny. Mam nadzieję, że się to jakoś kiedyś wszystko unormuje. Przyzwyczaję się do pracy, zakupów, sprzątania, wychowywania dziecka i chwili wolnej dla siebie...hihihi. Ale najważniejsze jest to, że zdrowie dopisuje i jestem szczęśliwą mamą. ;D ;D

a to najwazniejsze :) :) :) :) :)
tylko pokazuj nam Natalkę... plizzzz

dzień dobry:)
dziś jestem pierwsza bo tatuś rano obudził wszystkich jak wychodził do pracy:/ale wrócił wczoraj ze szkolenia to nawet mu za to nie nawrzucałam ;D

za to Maks przeszedł samego siebie-wstał tylko raz!!! chyba mu dziś coś za to kupię :p

chyba jutro troszke posprzątam przed świętami, chociaż wcale nie mam ochoty:p może wymyślę coś żeby jednak nie sprzątać:DDD mieliśmy iść do teścia na urodziny, ale w takim wypadku to jestem gotowa sprzątać do rana ;D zresztą Damian jedzie do szkoły i pewnie nie zdąży wrócić do wieczora-mam nadzieje:D

cieplutko się robi:)

a wczoraj byłam na solarium chyba za długo i się przypaliłam;P

miłego dzionka babki!!!!

reklama
dzieńdoberek :)

słoneczko dzisiaj piękne, od rana naszła mnie ochota na porządki i wyprałam zasłony z sypialni, ochraniach Kamy z łóżeczka, firankę z kuchni i na razie tyle :p

biegne dalej poczytać

Do góry