reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

my dziś pobudka 6.20.
bo inteligentny tatuś położył telefon na podłoge i jak się włączył alarm to zaczął wibrować i wszystkich obudził:)
dzień jak codzień zresztą:pPP

u nas w nocy to jest różnie-ale przeważnie Damian wstaje do małego, bo ja biorę takie tabletki po których się śpi, i udaję że śpie:)zresztą Maks i tak najwyżej pół nocy wytrzymuje u siebie, potem zawsze przenosimy go do nas:p
a wtedy jest wojna kto ma spać koło niego, bo się strasznie rozpycha i stęka a nawet chrapie:p

ale do tego wszystkiego można się przyzwyczaić

ja też dziś muszę zrobić jakieś zakupy:/ i wcale mi się z domu nie chce wyłazić a jeszcze bardziej tłuc się z wózkiem. Ale kawa mi się skończyła więc mus to mus:p

reklama
kangurki pisze:
my dziś pobudka 6.20.
bo inteligentny tatuś położył telefon na podłoge i jak się włączył alarm to zaczął wibrować i wszystkich obudził:)

hyhyhy no własnie tak się włączył budzik w telefonie taty Paris :p ;D - mieliśmy dzisiaj identyczną pobudke o tej samej godzinie :D

a wieczorem go pytałam, czy włączył swój budzik na cicho, to mówi, że tak tak :p

kobitki, jedna laseczka z forum regionalnego odjechała dzisiaj na porodówkę
wody jej odeszły

kurcze ale sie podekscytowałam ::) :) :) :) :) :) :) :)

heh, za dużo się nie ekscytuj bo tobie też wody odejdą:pPPPPP

ja się jednak cieszę że to wszystko już za nami:)

btw. znalazłam na noworodku 3 babki z mojego miasta i okolic:)
a myślałam że tu to tylko ja mam neta :p

witam ranne prtaszki:)

ja też mam dyżur od 7mej,,, \julek się siłuje na brzuchu, ja juz zdążyłam zagrac w scrable:) ,,, u nas tak jak u Mel,, spanie zaczyna sie 19-20 a pobudka 6-7.... szok,,,

reklama
nie narzekajcie na budzik nad ranem,,, bo moj Krzysiek raz w miesiącu ma 7dniowy dyzur 24h i telefon moze dzwoni cała dobę
- jest informatykim dla orlenu,,, i oczywiscie dzonia po nocy bo jak nie ma ruchu to grzebia w komputerach głaby i cos pomieszaja,,,,potem dzwonia ,,,wrrrrrrrrr

Do góry