reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Faktycznie pusto tu ostatnio, nawet wieczorami.... wiekszośc wróciła do pracy i ma mało czasu. Szkoda...

ale pamietam tez czas że Mel Kociak i ja pisałyśmy tylko we trzy, żeby watek nie umarł... mam nadzieje ze nie rozsypie nam się temat??

Marta karmisz przeciez jeszcze prawda?? jesli tak to raczej nie na @.. tak myslę

Melanie pisze:
ja od kilku dni myśle, że to dzisiaj zawita @
ale ciągle nic - no i oby tak dalej ;D
ja czułam podobnie jak przestawałam karmic Łukasza... jesli jestes podobnie skonstruowana jak ja, to spodziewaj się najpóźniej miesiąc po odstawieniu Parisy. Ja tak miałam :p (tzn pierwsze to było takie jednodniowe plamienie, a następny po 29 dniach taki konkretny@)

karmie jeszcze,
ale.. nawet przemkneła mi dziś dziwna myśl
niektóre dziewczyny mimo ,ze karmią maja @

A ty Melanie nie chcesz dostać???
co to znaczy- oby tak dalej??

no ja dostałam równo miesoąc po odstawieniu Matiego :)
Marta mój tez ma 23 lata ;D ;D ale tylko o 5 lat jest mlodszy :p ;)

marta3x pisze:
karmie jeszcze,
ale.. nawet przemkneła mi dziś dziwna myśl
niektóre dziewczyny mimo ,ze karmią maja @

A ty Melanie nie chcesz dostać???
co to znaczy- oby tak dalej??

no nie chce
po co mi teraz @ :p

tzn nie, zebym chciała znowy w ciaży latać otd
ale wole dostać @ jak najpóźniej ;D

no szkoda Anineczko, trochę rzadko sie widujemy :(
wszystko przez brak pracy tu w Polsce