reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie chcesz zebym starosci doczekala czytajac to wszystko od strony nr.1 ??? ;D
hehe nawet kiedys probowalam.
Szkoda ze nie ma tu juz Edit, Anik,Anibani i innych dziewczyn.
I zaluje,ze niektorych nie zdazylam poznac :(

no tak, tylko ja!
jakoś nie mogę zasnąć, zdenerwowałam się tym, że nie udało mi się spotkać z adwokatem, ale wstępnie na jutro więc mam nadzieję. chcę to już załatwić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
łyknęłam henia, no i tak jakoś lekko szumi ;D

reklama
Tunia mam nadzieję, że za długo nie kusiłaś :)

Dzień dobry ;D

Tata Paris wyjechał w traske z dziadkiem Pariski i właczył mu sie komókowy budzi o 6.30
najpierw obudziła się Rysia, potem ja, a na końcu tata Pariski :p

więc tym sposobem u nas już dzień rozpoczęty

chyba sobie skoczymy dzisiaj do jakiegoś super marketu, bo w lodówce się zrobiło pusto ::)
ale to sie jeszcze zobaczy - bo od momentu jak mamy Paris, to odnoszę wrażenie, że tam jest zarazek na zarazku :p
może jednak wskoczymy do Piotra i Pawła ::)
no zobaczymy...

ostatnio Parisie się poprzestawiało, bo budzi się o 6 lub 7 ale prawdą jest , że zasypia koło 19 lub20 a nie tak jak kiedyś 22 - 23 ::)
no i karmimy ją 1 raz w nocy :), od kąd nie karmię piersią, to wstajemy do córci razem
mąż "gotuje" mleko ;D a ja trzymam dziecię na rękach, żeby sie nie rozpłakało i nie rozbudziło :)

a jak to jest u Was?

buziaki na wtorek :-* :-*

Do góry